• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj! Filipo Falko odlazi iz Zvezde: Napravio važnu promjenu, sad su Italijani sigurni - hoće da se vrati kući!

Autor Haris Krhalić

Nakon godinu i po dana u Beogradu, djeluje da je kraj saradnje srpskog tima i italijanskog ofanzivca koji nije blistao.

 Filipo Falko napušta Crvenu zvezdu Izvor: PROMO/Facebook/FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Mandat u Crvenoj zvezdi nije bio uspješan, pa bi italijanski fudbaler Filipo Falko tokom ljeta mogao da se vrati u rodnu zemlju!

Priče o transferu ofanzivca koji je stigao iz Lećea postojale su i u prethodnim prelaznim rokovima, ali sada se dogodila velika promjena. Italijan je u međuvremenu promijenio menadžersku agenciju sa kojom sarađuje, pa se pretpostavlja da je to signal klubovima da je spreman za transfer.

Kako prenose mediji iz Italije, Falko je raskinuo saradnju sa dosadašnjim menadžerom, a ubuduće će za njegovu karijeru brinuti Alesandro Mođi. Za one koji detaljnije prate fudbal to je dobro poznato prezime, pošto je menadžerov otac kontroverzni Lučano Mođi, čovek koji je protjeran iz fudbala nakon Kalčopolija!

Alesandro zastupa neka velika imena poput Ćira Imobilea i nema sumnje da bi dobrim kontaktima u Italiji mogao da završi transfer fudbalera koji u Beogradu  nije uspio da pronađe sebe i formu iz Italije.

Podsjećamo, Filipo Falko stigao je iz Lećea za čak milion i po evra, a kansije su crveno-bijeli platili i penale. U klubu nije ostavio dublji trag, iako je planiran za mjesto startera. Italijan nije uspio da istisne iz postave nikog iz linije Ivanić-Katai-Ben, pa je uglavnom dobijao minutažu na kašičicu.

Pratile su ga povrede, dugo se borio protiv korone, a i kada je bio na terenu nije pravio razliku u korist crveno-bijelih. Za godinu i po dana u Zvezdi odigrao je 36 mečeva uz samo šest golova. Ovog proljeća imao je mizernu ulogu u timu pošto je nastupio na samo šest mečeva i uvijek je ulazio sa klupe.

Što se tiče njegovog transfera u Italiju, Falko se nada da će neki tim Serije A pokazati interesovanje u narednom periodu. Mediji sa Apenina prenose da je vjerovatnije da ga kontaktiraju timovi koji se fokusiraju na vrh Serije B, ali bi Filipo vjerovatno prihvatio i to, samo da se vrati u svoju zemlju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC