• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati fudbaler maskiran pobjegao iz klupskog hotela: Nestao dan pred meč, a o njegovom priznanju priča cijela Španija!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Spektakularna priča fudbalera za kojeg se u jednom trenutku otimalo pola Evrope.

 Iker Muniain maskiran pobjegao iz klupskog hotela Izvor: Twitter/@cero

Dugogodišnji prvotimac Atletik Bilbaa i čovjek koji je dva puta nastupio za reprezentaciju Španije Iker Muniain (29) šokirao je čitavu zemlju svojom neobičnom pričom. Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, ofanzivac kojeg je svojevremeno tražilo pola Evrope otkrio je kako je dan pred meč nestao iz karantina!

Na opšte zaprepašćenje fudbalske javnosti u Španiji, Muniain je pričao detalje iz 2018. godine. Tada se u Madridu igrao revanš meč finala Kopa Libertadores, a učesnici su bili rivali iz Buenoj Ajresa - River i Boka.

Možda će vas zanimati

Veliki navijač Rivera želio je da stigne na taj susret, ali nikako nije mogao da napusti hotel u kojem je bio smješten njegov tim dan pred utakmicu protiv Đirone, koja je bila veoma važna u Atletikovoj borbi za opstanak te sezone. Da bi stigao u Madrid sa prijatlejima, Iker je morao da se kamuflira.

Uz periku i naočare koju su mu zakljanjale polovinu lika, Muniain je uspio da se iskrade iz hotela, a zatim da se nađe sa prijateljima koji su spremno čekali put u Madrid. Odgledali su veoma važan meč u kojem je River nakon produžetka stigao do pobjede (3:1) i trofeja, na veliku radosta ofanzivca tima iz Baskije.

Da sve prođe u najboljem redu, Iker se pobrinuo sutradan, kada je nastupio za Atletik protiv Đirone. Izborio je kazneni udarac na tom meču, a jedan gol bio je dovoljan ekipi da osvoji tri važna boda. Vjerovatno to nije bilo dovoljno da svima u klubu otkrije šta je uradio dan ranije, ali nakon četiri godine svi znaju njegovu tajnu.

Ovako je izgledalo njegovo gostovanje:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC