• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo se oglasio! Cijeli svijet priča o njegovom transferu - evo šta Kristijano kaže o tome!

Autor Haris Krhalić

Slavni fudbaler Kristijano Ronaldo i dalje ne trenira sa prvim timom Mančester junajteda, a ovo je njegov stav oko prelaska u Sporting.

 Kristijano Ronaldo demantovao navode o transferu u Sporting Izvor: Profimedia

Cijeli svijet posljednjih dana priča o odlasku Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda, a večeras su te glasine dobile novu dimenziju. Iz Portugala je stigla informacija da slavni fudbaler pregovara oko povratka u Sporting, a kao jedan od glavnih dokaza priložena je fotografija njegovog automobila na stadionu tima iz Lisabona.

Kako euforija ne bi poprimila nevjerovatne obrise, ubrzo je morao da se obrati i sam igrač. Kristijano Ronaldo je kratko prokomentarisao ove spekulacije i jednom rečenicom stavio tačku na temu. "Lažno", napisao je Ronaldo ispod objave portugalske televizije koja je mislila da ima ekskluzivu!

Samo jedna riječ portugalskog fudbalera bila je dovoljna da se demantuju priče o njegovom povratku u Portugal. A prije samo nekoliko časova sve je djelovalo idilično. Sporting će u narednoj sezoni igrati Ligu šampiona, a Ronaldo bi povratkom u Lisabon imao priliku da završi karijeru tamo gdje je sve počelo prije dvadesetak godina.

Ipak, na to će morati da se sačeka. Ronaldo nije definitivno otpisao povratak u Lisabon, posebno jer je želja njegove majke da u Sportingu završi karijeru, ali je jasno da se taj transfer neće desiti ovog ljeta. Nije u opticaju čak ni pozajmica u redove velikana portugalskog fudbala, a vidjećemo da li to znači i ostanak u Mančesteru.

Prethodnih dana Kristijano Ronaldo nije trenirao sa ostatkom tima zbog "porodičnih razloga", a mnogi su to shvatili kao potragu za klubom u kojem nastavlja karijeru. Smatra se da Kristijano Ronaldo ne želi da u narednoj sezoni igra Ligu Evrope sa Junajtedom već da traži klub sa kojim bi mogao da nastupi u evropskoj eliti!

Pogledajte kako je demantovao te glasine:

Izvor: Instagram/sporttvportugal/printscreen

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC