• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gasi se poznati hrvatski klub! UEFA je zaključavala "Marakanu" poslije njegovog gostovanja Zvezdi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nakon 93 godine, klub je pred gašenjem.

 Gasi se Inter iz Zaprešića Izvor: MN PRESS

Poznati hrvatski klub Inter Zaprešić prolazi kroz najteže dane u svojoj istoriji dugoj 93 godine. Klub ima još 24 sata da preživi, za šta su veoma male šanse poslije odluke FIFA da Inter mora da plati 230 hiljada evra svojim bivšim igračima Serdaru Serderovu i Borislavu Conevu.

Branko Laljak, predsjednik kluba koji je prije 17 godina igrao u dvomeču Kupa UEFA protiv Crvene zvezde i dalje gaji nadu. "Baš sjedam u auto i idem na zadnji sastanak. Dajte nam još 24 sata, pa nas onda pokopajte. To je posljednja šansa", rekao je on za portal Index.hr.

Zvezda je prošla kroz taj dvomeč, ali je zbog kazne UEFA morala da igra bez publike naredni evropski meč, protiv Bazela u grupnoj fazi. Razlog je bilo to što je trener hrvatskog tima pogođen mobilnim telefonom na klupi. Nekoliko mjeseci prije toga, za Inter su igrali Luka Modrić i Vedran Čorluka i borili se za titulu protiv Hajduka iz Splita.

Ovako je izgledao meč Zvezde i Intera na stadionu "Rajko Mitić":

U Interu su se ne tako davno ponadali da bi mogli da nađu spas u saradnji sa Dinamo Zagrebom i da bi mogli da postanu filijala "modrima", ali se to nije ostvarilo.

"Želim da budem potpuno jasan i da kažem da Dinamo nama nije ništa kriv za naše finansijske probleme, no nije nam išlo na ruku što su odustali nakon što smo postigli dogovor. Mi smo raspustili prvu ekipu i stručni štab, jer je bilo dogovoreno da će doći njihovi ljudi i da će u našim dresovima igrati Dinamovi igrači, ali su oni na kraju odustali."

"Ne znam zašto se to dogodilo, ali smo ostali u vakuumu i došli smo u ovu praktično bezizlaznu situaciju, u kojoj nam je manevarski prostor drastično smanjen, ali, kažem, nije još sve 100 posto propalo. Postoji mala šansa", dodao je prvi čovjek Intera, koji se prošle sezone takmičio u drugoj ligi Hrvatske.

Možda će vas zanimati

Tagovi

HNL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC