• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul sa peharom ulazi u sezonu, Gvardiola vidio sve probleme! Zbog ovoga je Nunjez doveden, Holand se obrukao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Liverpul je savladao Mančester siti i osvojio Komjuniti šild.

 Liverpul osvojio Komjuniti šild pobjedom protiv Mančester sitija 3:1 Izvor: Profimedia

Liverpul sa peharom ulazi u novu sezonu. Osvojio je Komjuniti šild pobjedom protiv Mančester sitija u Lesteru - 3:1 (1:0). Svijet je vidio dvojicu napadača koji su bili u prvom planu i Mohameda Salaha.

Darvin Nunjez, najskuplje pojačanje "crvenih", iznudio je penal i postigao gol, dok se Erling Holand obrukao promašajem u nadoknadi meča. Uz to je Egipćanin pokazao zašto je glavni igrač ekipe Jirgena Klopa.

Možda će vas zanimati

Poveo je Liverpul u 21. minutu preko Trenta Aleksandera Arnolda. Salah mu je odložio loptu, defanzivac je sjajno šutirao, Nejtan Ake je dokačio loptu i sve to pomoglo je da lopta završi u mreži. U drugom dijelu su i Pep Gvardiola i Klop napravili promjene ušli su Fil Foden, Julijan Alvarez i Darvin Nunjez. Izmene su bile u centru pažnje.

Alvarez je u 70. minutu izjednačio. Prvobitno je gol bio poništen zbog ofsajda, VAR je utvrdio da nije bilo nedozvoljene pozicije. Ubrzo poslije toga izašao je iz igre Kevin De Brujne. Vidjelo se da je Belgijanac umoran, dosta je griješio i upravo to je bio glavni problem za Siti, kada se njemu ne igra, ekipa je na mukama.

Onda je na scenu stupio Nunjez. Urugvajski napadač prvo je u 82. minutu iznudio penal. Šutirao je glavom, Ruben Dijaš igrao je rukom, ruka je bila visoko podignuta, sudija Kreg Poson pogledao je snimak i pokazao na "kreč". Salah je bio siguran izvođač.

U nadoknadi mogla su da padnu dva gola. Prvo je Nunjez u 94. minutu matirao Edersona na dodavanje Robertsona, da bi nedugo zatim Holand imao promašaj utakmice. Poslije šuta Fodena ostao je sam ne pet-šest metara, pogodio je prečku.

Ova dva tima vodiće veliku bitku i za titulu u Premijer ligi. Po najavi, djeluje da će biti još jedna uzbudljiva sezona! Liverpul kreće sezonu protiv Aleksandra Mitrovića i Fulama, a Siti igra sa Vest Hemom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC