• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupa spremna za odbranu "duple krune": Sezonu otvoriti pobjedom protiv "rudara"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dominirala je Krupa prošle sezone, osvojila m:tel Prvu ligu RS i Kup RS, ali nije uspjela da se vrati u m:tel Premijer ligu BiH. Sada će pokušati doći do novih trofeja.

 Vladimir Ilić optimista pred utakmicu Krupa - Rudar Prijedor Izvor: Promo/FK Krupa

Derbi meč prve runde nove sezone m:tel Prve lige RS u Krupi na Vrbasu u subotu od 17.30 odigraće aktuelni šampion Srpske, Krupa, te povratnik u prvoligaško društvo, Rudar Prijedor.

Prošle sezone Krupa je dominirala fudbalom Republike Srpske, osvojila i prvenstvo i kup, pa uprkos činjenici da nije izborila povratak u m:tel Premijer ligu BiH, u novu sezonu ulazi sa velikim optimizmom i željom da police popuni novim trofejima.

Možda će vas zanimati

"Nakon šest sedmica priprema očekuje nas prvo kolo i vjerujem da svi s nestepljenjem isčekuju da uđu u takmičarski ritam. Sama po sebi prva utakmica je uvijek specifična, tako će biti i ovog puta. Igramo protiv izuzetno kvalitetnog protivnika koji se prošle godine takmičio u Premijer ligi BiH. Znatno su promijenili sastav, zadržali su par igrača iz prethodne sezone i sigurno da možemo očekivati dobru utakmicu. Kada smo u pitanju mi znamo šta želimo znamo kako hoćemo da dođemo do pobjede. Nadam se da ćemo biti odgovorni i skoncentrisani da zabilježimo prvu pobjedu u novoj sezoni", poručio je za klupski sajt mladi stručnjak Vladimir Ilić, koji će i predstojeće sezone sjediti na kormilu tima iz Krupe na Vrbasu.

Miloš Perović biće jedna od najvećih prijetnji po gol "rudara" iz Prijedora.

"Poslije dugih i teških priprema konačno je na red došlo prvo kolo i borba za bodove. Očekuje nas jedna veoma teška i trkački zahtjevna utakmica, ali za ovo smo se spremali i potpuno spremni dočekujemo utakmicu protiv dobre ekipe Rudara. Nas cilj se zna, a to je da upišemo prva tri boda odmah na startu i uradićemo sve da tako i bude", istakao je Perović.

Duel Krupe i Rudar Prijedora povjeren je brčanskom arbitru Vojislavu Vukoviću.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC