• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri mjeseca bez fudbala - ostao bez kose i više ne liči na sebe: Legenda Premijer lige izgleda potpuno drugačije! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatna promjena u samo nekoliko nedjelja za čuvenog španskog igrača.

 Huan Mata promijenio imidž Izvor: Profimedia

Prije samo nekoliko nedjelja Huan Mata (34) je napustio Mančester junajted, a španski fudbaler danas izgleda potpuno drugačije nego kada je igrao posljednji meč za klub u kojem je proveo osam i po sezona. Na fotografijama do kojih su došli engleski mediji nekadašnji vezni igrač Valensije i Čelsi vidi se u društvu Bruna Fernandeša, ali ga mnogi ne bi prepoznali pored doskorašnjeg saigrača.

Karakteristična brada je i dalje tu, ali Huan sada ima mnogo manje kose nego tokom prethodnih sezona, kada smo ga gledali kao jednog od najkreativnijih veznih fudbalera u Premijer ligi. Mata je ošišan mnogo kraće nego ranije, a primjetni su i veliki zalisci.

Možda će vas zanimati

Tako je uz samo jednu promjenu špasnki vezni fudbaler potpuno promijenio imidž, pa oni koji se ne zagledaju dovoljno u fotografije sigurno ne bi mogli da pogode ko je na njima. Recimo, u nekim od ovih kadrova Mata više liči na glumca Džejsona Stetama nego na sebe iz prethodne sezone.

Pogledajte kako sad izgleda:

Inače, Huan Mata je u posljednje dvije sezone odigrao samo 16 mečeva u Premijer ligi za Mančester junajted i rastanak sa klubom bio je potpuno očekivan. On još nema posao za narednu sezonu, pa je slobodno vrijeme iskoristio za odlazak na ručak sa doskorašnjim saigračem. Njih dvojica primijećeni su kako zajedno napuštaju jedan od najpoznatijih restorana u Mančesteru.

Prethodnih dana pričalo se o potencijalnim klubovima Mate, koji bi želio da još nekoliko sezona odigra na visokom nivou. Kao jedan od zainteresovanih timova pominjao se Lids, dok nije tajna da je nekoliko španskih prvoligaša zainteresovano da veznog igrača vrati u Primeru. Takođe, postoji interesovanje i klubova iz Azije, prije svega Saudijske Arabije.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC