• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Jović je zbog njega u Beograd došao na utakmicu: Uživo vidio sjajan gol svog kuma - zajedno su počeli u Zvezdi

Autor Haris Krhalić

Dolazak poznatog srpskog centarfora posebno je inspirisao njegovog kuma i "domaćina" na današnjoj utakmici, Nemanju Tošića.

 Luka Jović na utakmici Čukaričkog Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Čukaričkog u nedjelju su na svom stadionu pobijedili Spartak 2:0, a tom prilikom imali su podršku bivših fudbalera Crvene zvezde, Luke Jovića i Vujadina Savića. Oni su pratili meč iz lože, odakle je Luka navijao za svog kuma, lijevog beka Čuke Nemanju Tošića (25). 

Njih dvojica zajedno su počeli u Crvenoj zvezdi, poslije čega su im se putevi razišli, pa je Jović poslije kratke epizode u prvom timu crveno-bijelih nastavio da gradi karijeru u Benfici, Ajntrahtu, Realu i Fiorentini, dok je Tošić sa "Marakane" 2016. otišao u Sinđelić, pa u Mačvu, a iz nje 2020. stigao u Čukarički.

Izvor: MN PRESS

Tošić je prethodnih godina koristio priliku da gleda neke mečeve Jovićevog Reala, između ostalog i finalni u Ligi šampiona protekle sezone u Parizu, između Real Madrida i Liverpula. Luka je sada uzvratio posjetu kumu Nemanji, koji je očigledno bio izuzetno inspirisan, odigrao je bez dileme najbolju partiju u dresu Čukaričkog i jednu od najboljih u karijeri. Nemanja je jedan gol dao, iz slobodnog udarca, a drugi namjestio - pogledajte:

Čukarički Spartak
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Zanimljivo je to da će Čukarički sljedeće nedjelje igrati protiv Tventea u gostima za čudo u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu (poslije beogradskih 3:1 za Holanđane), a ako senzacionalno eliminišu favorita, naredni rival "brđana" biće upravo Fiorentina, za koju Luka Jović igra od ovog ljeta. Na taj način bi Jović i Tošić, prijatelji i kumovi, prvi put bili i rivali.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC