• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Srbije povrijeđen u napadu pljačkaša! Tadića čekali s kacigama ispred kuće, on jednog od njih ošamario!

Autor Haris Krhalić

Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije i holandskog Ajaksa, pretrpio je veliku neprijatnost u Amsterdamu, kada je ušao u sukob sa dvojicom razbojnika.

 Napadnut Dušan Tadić Izvor: Profimedia

Neprijatne vijesti stižu iz Holandije! Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić doživio je blaže povrede u nasilnoj pljački blizu njegovog doma u Amsterdam, otkriva holandski "De Telegraf"!

Kako javlja ovaj list, dva naoružana čovjeka čekala su kapitena Ajaksa i najkorisnijeg igrača holandske lige u 21. vijeku ispred njegovog doma, vjerovatno želeći da ukradu njegov sat, u noći između 27. i 28. jula!

Pljačkaši su Tadića sačekali u Van Egenštrat ulici, kada je izašao iz svog auta. Srpski fudbaler je pokušao da pobjegne i poslije kraće jurnjave, uslijedio je sukob. Tadić je uspio da otvori vizir sa kacige jednog od dvojice pljačkaša i da ga ošamari.

Tom prilikom Tadić je pretrpio manje povrede ruke i iscijepao je svoju odjeću. Potom je Tadić uspio da pobjegne u jedan ugostiteljski objekat, a razbojnici su poslije borbe pobjegli skuterom.

Danima prije pokušaja pljačke, Srbin je već bio na oprezu. "De Telegraf" piše da su dva čovjeka sa šljemovima već kucala na vrata njegove kuće i pretvarali se da su dostavljači pice. Tom prilikom Tadić nije bio kod kuće i njegova supruga je postala sumnjičava, te nije otvorila vrata.

Pretpostavlja se da je to bio pokušaj pljačke ili prethodna priprema akcije. No, da bi spriječio još jedan takav slučaj, Tadić je preduzeo dodatne mjere bezbjednosti, tvrdi holandski list.

Proteklog vikenda, Tadić je učestvovao u pobjedi Ajaksa nad Fortunom Sitard u prvom kolu nove sezone Eredivizije, a mediji u Holandiji naknadno su otkrili kroz šta je srpski fudbaler prethodno proživio u blizini svog doma u Amsterdamu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC