• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I novo pojačanje Borca se oglasilo - uz sliku napisao samo riječ: Slavio odlazak Ilieva, hoće još promjena u Partizanu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji krilni igrač crno-bijelih ponovo je podigao glas.

 Nikola Ninković oglasio se o Partizanu Izvor: MN Press/Instagram/nikolaninkovic/printscreen

Partizan je remizirao (2:2) protiv AEK-a u Humskoj, što je značilo i eliminaciju crno-bijelih u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Ovaj rezultat pokrenuo je niz dešavanja u Humskoj - prvo su navijači tražili odlazak uprave, zatim postrojili fudbalere ispred južne tribine, a na kraju se na konferenciji nije pojavio Ilija Stolica, koji je vjerovatno već sada bivši trener Partizana.

Po mišljenju navijača, to ne treba da bude jedini odlazak iz kluba, a sličan stav zauzima i nekadašnji fudbaler Partizana Nikola Ninković, novi igrač banjalučkog Borca. Dijete crno-bijelih nedavno je slavilo odlazak Ivice Ilieva, a sada se oglasio porukom "Dokle?" uz fotografiju Miloša Vazure i Ilije Stolice.

Možda će vas zanimati

Jasno je da bi fudbaler koji je prethodnu sezonu proveo u dresu novosadskog Proletera volio da vidi još neke odlaske iz Humske. Što se tiče trenera Ilije Stolice, njegov mandat na klupi Partizana vjerovatno je završen nakon samo dva mjeseca, uz nekoliko velikih kikseva i samo jednu pobjedu - na premijeri nove sezone u Ivanjici.

Crno-bijeli su od tada remizirali protiv Radničkog iz Niša i TSC-a, zatim izgubili na gostovanju u Novom Pazaru, a evropski dvomeč protiv kiparskog predstavnika izgubili su ukupnim rezultatom 4:3. Priliku za grupnu fazu u Evropi Partizan će imati u plej-ofu za Konfernecijsku ligu kada bude igrao protiv Hamruna sa Malte, ali je pitanje da li to takmičenje zadovoljava klupske apetite.

Navijači su pokazali nezadovoljtvo, a među njima je i Ninković koji je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih igrača Partizanove škole. "Džigi" je ponikao u čuvenoj akademiji na Teleoptiku, a punih pet godina bio je dio seniorskog tima Partizana. U periodu od 2011. do 2016. godine osvojio je tri titule sa Partizanom, a karijeru je nastavio u italijanskim timovima - Đenovi, Kjevu, Empoliju, Askoliju i Breši, prije nego što se vratio u srpski fudbal.

Sada će pokušati da se dokaže u banjalučkom Borcu...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC