• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijač sreo Fergusona i očajnički ga molio da se vrati u Junajted

Autor Haris Krhalić

Mančester junajted nije dobro započeo sezonu pod novim menadžerom Erikom ten Hagom, toliko da navijači "crvenih đavola" i dalje žele da se legendarni Ferguson vrati na tu poziciju.

 Navijač molio Fergusona da se vrati u Junajted Izvor: Profimedia/TikTok/screenshot/kinghamza939

Fudbaleri Mančester junajteda uopšte nisu dobro počeli novu sezonu, pošto su startovali porazima od Brajtona i Brentforda. Zbog toga su sada posljednji na tabeli Premijer lige, dok klub panično pokušava da dovede pojačanja.

Nisu uspjeli sa Markom Arnautovićem, sva je prilika da neće ni uspjeti da dovedu ni Adrijena Rabioa, a koliko su navijači očajni zbog ređanja loših rezultata govori i jedan video snimak na kojem se pojavljuje legendarni ser Aleks Ferguson.

Junajted je već godinama daleko od visina na kojima je bio sa neponovljivim Škotom. Pet godina nisu osvojili nijedan trofej, a kako su i novu sezonu počeli u potpunom haosu, teško da se neko nada da taj niz baš ove godine prekinu.

Zato je jedan navijač riješio da iskaže veliko nezadovoljstvo i "ponudi" Ferguson da se vrati na mjesto na kom je bio čitavih 26 godina.

"O moj bože, on je ovdje! Fergi! Fergi! Vrati se i budi nam menadžer! Potreban si nam", vikao je jedan mladić, a mnogi oko njega su se nasmijali na ovakav prijedlog. Naravno, glavni razlog je taj što Ferguson sada ima 80 godina.

Ferguson je napustio Junajted 2013. godine, nakon što je osvojio svoju 13. titulu Premijer lige sa "crvenim đavolima". Od tada na "Old Trafordu" ništa više nije isto, a porodica Glejzer u čijem vlasništvu je klub, moraće da smisli neko drugo rješenje.

Nema više Fergija da spasi stvar...

Pogledajte

00:11
Navijac doziva Fergusona
Izvor: TikTok/kinghamza939
Izvor: TikTok/kinghamza939

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC