• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igra za junajted, ima 17 godina - i gomilu tetovaža po tijelu!

Autor Dragan Šutvić

Mladi norveški fudbaler prvilači mnogo pažnje zbog tetovaža koje ima već godinama, iako će tek za nekoliko dana proslaviti 18. rođendan.

 mladi fudbaler mančester junajteda sav u tetovažama  Izvor: Profimedia

Mančester junajtedu ove sezone ništa ne polazi za rukom i klub se nakon dva odigrana kola nalazi na samom dnu tabele sa nula osvojenih bodova. Takve prilike uglavnom posluže velikim klubovima da u prvi plan gurnu nekog omladinca koji bi u budućnosti mogao da bude lider ekipe, ali Norvežanin Isak Hansen-Oren (17) pažnju privlači na drugi način.

Momak koji još nije punoljetan bio je dio Junajtedoovog tima tokom ljetnih priprema, kada su mnogi ljubitelji fudbala primijetili da je on već stigao da istetovira obje ruke! Pored toga, Isak ima i neobičnu tetovažu leptira na vratu, pa ne čudi da svi gledaju u njega kada se pojavi na fudbalskom terenu. 

Mladi centralni vezni imao je tetovaže na lijevoj ruci i prilikom predstavljanja u Mančester junajtedu, što je bilo prije više od godinu i po dana! Na slici koju je tada okačio na Instagram vidi se da mu je tetovirana lijeva podlaktica, iako je Isak u tom trenutku imao manje od 17 godina.

Pogledajte kako izgleda Isak:

Inače, ovaj talentovani fudbaler ponikao je u rodnoj Norveškoj, odakle se u septembru 2020. godine preselio u akademiju Mančester junajteda. Trenutno nastupa za ekipu do 23 godine slavnog engleskog kluba i na prva dva meča u sezoni imao je ulogu startera. Kod Erika ten Haga šansu je dobijao samo u pripremnim utakmicama, ali vrijeme radi za njega i sasvim sigurno će u narednim sezonama imati priliku da debituje za prvi tim Mančestera junajteda.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC