• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo eksplodirao na Instagramu!

Autor Milutin Vujičić

Kristijano Ronaldo se bori sa komentarima i na Instagramu, umjesto da odloži telefon.

 Ronaldo najavio intervju o de[avanjima u Man;ester junajtedu Izvor: Profimedia

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo nalazi se u najtežem trenutku karijere pošto čitavo ljeto pokušava da napusti Mančester junajted međutim postoje dva problema - klub ne želi da ga pusti tek tako, a istovremeno i niko ne želi da ga dovede...

Zbog toga je već dva mjeseca "u limbu" koji najviše šteti Junajtedu, toliko da čak razmišljaju o raskidu ugovora, a ovakve informacije stigle su i do Ronalda koji se bori na svoj način - na Instagramu.

Ronaldo nikada nije bio aktivniji na društvenim mrežama i to se prije svega odnosi na komentarisanje. Mnogo toga ga je povrijedilo i često objašnjava navijačima svoju stranu priče, a sada je otišao korak dalje i najavio je intervju u kome će objasniti sve ono što mu se desilo u posljednjih nekoliko mjeseci na "Old Trafordu".

"Znaćete istinu kada me budu intervjuisali za nekoliko sedmica. Mediji vas lažu. Imam svesku u koju sam u posljednjih nekoliko mjeseci pisao vijesti u kojima me spominju, a možda je pet tačno", napisao je Ronaldo i dodao:

"Zamislite samo kako je to".

Kristijano Ronaldo je u međuvremenu pokvario odnose sa novim trenerom Erikom ten Hagom, koga nije ni pozdravio nakon katastrofe protiv Brentforda, a vidjećemo kako će njihova saradnja igrati ako Portugalac ostane na "Old Trafordu", što djeluje sve izvjesnije jer je procedura oko raskida ugovora vrlo komplikovana.

Posebno jer Ronaldo ne želi da pretrpi takvo poniženje sa 37 godina, a svima je jasno da ne bi raskinuo ugovor zato što mu se ide u Sporting, nego je tu mnogo veći problem po srijedi...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC