• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslao majku da mu sredi transfer u Junajted - i sve propalo!

Autor Dragan Šutvić

Francuski vezista Adrijen Rabio neće preći u Mančester junajted zbog majke, odnosno agentkinje.

 propao transfer adrijena rabioa u mančester junajted  Izvor: Profimedia

Mančester junajted čitavog ljeta traži pojačanje u veznom redu, a nakon što ih je "ohladio" Frenki de Jong, okrenuli su se Adrijenu Rabiou iz Juventusa i činilo se da će posao vrlo brzo biti završen.

Sve strane bile su u poodmakloj fazi pregovora, međutim posao je na kraju propao zbog Adrijenove majke Veronik, koja je inače i njegova zastupnica. Italijanski portal "Kalčomerkato" otkrio je da je tražila nemoguće uslove na koje su u Mančester junajtedu iskolačili oči i zahvalili se na saradnji.

Možda će vas zanimati

Prema posljednjim informacijama, Veronik Rabio je tražila između osam i deset miliona evra na ime premija i provizija u posredovanju kod transfera, što je za njih bilo neprihvatljivo.

Štaviše, sve je bilo u redu jer su se dogovorili da obeštećenje bude 20 miliona evra uz određene bonuse, dok je bila ugovorena godišnja plata od 10 miliona evra. To je za tri miliona evra godišnje više nego što zarađuje u Juventusu, i znatno više nego što je Junajted želio da plati, ali im je "gorjelo pod nogama" i morali su da dovedu veznog.

Sada se okreću alternativnim rješenjima pošto su pregovori sa Veronik Rabio bili nemogući, što nije iznenađenje s obzirom na to da francuski mediji već godinama pišu o njenom uticaju na sina Adrijena.

Prethodno je Veronik imala velike probleme sa ljudima u Pari Sen Žermenu, dok je poznato i da je u sukobu sa ocem Kilijana Mbapea. Što se tiče Adrijena, sve je prepustio svojoj majci koja brine o njegovoj karijeri, a vidjećemo dokle će ga to dovesti, pošto je malo vjerovatno da će u Juventusu biti starter ove sezone.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC