• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajloviću Srbi opet oduzeli pobjedu! Markovi golovi nisu dovoljni, Siniša podigao ton: Najviše nas kažnjavaju

Autor Dragan Šutvić

Srpski trener ponovo vidio kako Bolonja ispušta prednost i osvaja samo bod. I ovog puta je gol za protivnički tim namjestio jedan srpski fudbaler - Darko Lazović.

 mihajlović nakon utakmice bolonja berona  Izvor: Profimedia

Fudbaleri Bolonje odigrali su neriješeno protiv Verone (1:1), ispustivši prednost kao i u prvom kolu, protiv Lacija. Trener Siniša Mihajlović vidio je kako domaći stiču prednost golom Marka Arnautovića u 21. minutu, ali je konačnih 1:1 postavio Francuz Tomas Anri u 43, na asistenciju srpskog reprezentativca Darka Lazovića. Podsjetimo, prošle nedjelje je odlučujući gol protiv Bolonje na Olimpiku namjestio još jedan srpski igrač, Sergej Milinković Savić.

Takođe, sličnost u odnosu na prošli meč je da je ponovo igrač Bolonje dobio crveni karton. Ovog puta je to bio napadač Rikardo Orsolini, koga je sudija Mateo Marsenaro isključio u 78. minutu zbog starta visoko podignutom nogom. Prethodno mu je poništen gol.

Navijači Bolonje tako su ponovo vidjeli uspon svog tima i još jedan Arnautovićev gol, poslije kojeg je pokazivao prstom ka terenu i poručio "Ja ostajem ovdje", što je jasna poruka u vezi sa njegovim eventualnim transferom u Mančester junajted. Na njihovu i Mihajlovićevu žalost, potom se dogodio i pad. I ovog puta su ga srpski igrači sprečili da pobedi, jer su za Veronu igrali i Darko Lazović i Ivan Ilić, koga navodno traži moćni Pari Sen Žermen. Pogledajte i zašto ga žele Parižani:

"Bila je ovo izjednačena utakmica, i jedni i drugi smo mogli da pobijedimo. Imali su prilike i da su pobijedili ne bi ništa nikome 'ukrali'. Isto je slučaj i sa nama. Rezultat je pravedan. Prije gola rekao sam De Silvestriju da ne čuvamo dobro igrače i da su uvijek slobodni na daljoj stativi, a upravo tako smo primili gol. Znali smo da će biti težak meč, jer je Verona fizički snažan tim koji može da nas dovede u teške situacije. Ipak, ono što me interesuje smo uspjeli, a to je da budemo 'u utakmici', što nije lako u ovom trenutku, s obzirom na prelazni rok i ostalo. Mogli smo da pobijedimo u obe utakmice ove sezone, ali idemo dalje", rekao je Mihajlović poslije utakmice.

Narednu utakmicu Bolonja će igrati u subotu, kada će gostovati šampionu – Milanu.

Srpski stručnjak komentarisao je i crveni karton za Orsolinijia. "Podigao je nogu na protivnikovu glavu i to je start koji se kažnjava. Dobili smo crveni karton i dva žuta kartona, mi smo najčešće kažnjavan tim u Italiji, ali to je naša krivica".

Mihu su pitali i za druge teme, pa i za ovosezonski format takmičenja i za novembarsku pauzu od mjesec dana zbog Svjetskog prvenstva. "Odrastao sam sa tim", rekao je Mihajlović. "U mojoj zemlji se dva puta ide na pripreme u toku sezone, jer ne igraju zimi. Ovo je prvi put da nećemo igrati mjesec dana zbog Svjetskog prvenstva, ali tako će biti svima".

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC