• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kanga je znao zašto izlazi - Ivanić otkrio detalje iz svlačionice: "Dešavalo se ranije..."

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Gabonac u redovima Crvene zvezde napravio scenu dok je napuštao teren, a o njegovom sukobu sa Dejanom Stankovićem tek će biti riječi.

 Ivanić o izlasku Kange i sukobu sa Stankovićem Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli trijumfalno da završe kvalifikacije. Remijem protiv Makabija iz Haife ekipa Dejana Stankovića okončala je kvalifikacije za Ligu šampiona i naredne jeseni igraće u drugom po snazi UEFA takmičenju, Ligi Evrope.

Nakon meča protiv šampiona Izraela pred novinarima je bio i Mirko Ivanić, koji je govorio o razlozima eliminacije i ponašanju saigrača Gelora Kange, čoveka koji je napravio "frku" dok je izlazio sa terena. Gabonac je bio iznerviran zbog izmjene i nije želio da se pozdravlja sa ostatkom tima, što je kratko prokomentarisao ofanzivac crveno-bijelih.

Možda će vas zanimati

 "Neobjašnjivo kako smo ispali. Imali smo naše šanse u ovom dvomeču, ostaje žal i teška srca ispadamo. Sve se dešava sa nekim razlogom, očigledno smo morali da ispadnemo. Moramo da naučimo lekcije i idemo dalje. Pravili smo neke glupe greške, ne možemo sada da svaljujemo krivicu na pojedince. Bili smo tim u ove dvije utakmice. Kada smo pobjeđivali. pobjeđivali smo zajedno. Sada takođe, poslije ovog teškog neuspjeha, moramo da ostanemo zajedno. Idemo dalje u Ligu Evrope", rekao je Ivanić nakon bolnog remija i kao da je najavio naredni odgovor.

Pogledajte reakciju igrača Zvezde nakon meča:

Novinare je zanimalo šta se tačno desilo u sukobu Stanković - Kanga, pošto je vezni fudbaler napravio scenu kada je izlazio iz igre!

"Nije moje da pričam o tome, to je odluka trenera Stankovića. Nikada ne dovodimo njegove odluke u pitanje, znali smo zašto ga izvlači iz igre, pričali su o tome na poluvremenu. Dešavalo se u prošlosti da Kanga dobije i drugi žuti karton, pa trener nije htio da rizikuje. Imamo dosta kvalitetnih igrača, zamjene za sve nas. Nismo mi tu da vodimo računa o tome ko će da igra, ko će da izađe u kom minutu", pojasnio je Ivanić.

Pogledajte reakciju Gelora Kange:

Pogledajte

00:29
Kanga se ljuti zbog izmene
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC