• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul dao devet golova, Salah nije uradio ništa! Proradila Klopova mašinerija - debitovao sin bivšeg igrača Zvezde!

Autor Dragan Šutvić

Tim Jirgena Klopa dao je čak devet pogodaka, a Stefan Bajčetić debitovao je u Premijer ligi.

 liverpul bornmut 9 0  Izvor: Profimedia

Liverpul je umalo oborio rekord, dao je devet golova u četvrtom kolu Premijer lige i upisao prvu pobjedu u sezoni. Nastradao je Bornmut - 9:0 (5:0). I sve to bez gola i asistencije Mohameda Salaha koji je odigrao svih 90 minuta!

Egipćanin nije uradio ništa na individualnom učinku, ali jeste nestvarni Roberto Firmino. Brazilac je upisao tri asistencije i dva gola i to za 69 minuta igre. Proradila je mašinerija Jirgena Klopa, a šansu je dobio i sin bivšeg igrača Crvene zvezde Stefan Bajčetić (17).

Liverpul - Bornmut 9:0
Izvor: Youtube/ Arena Sport TV

Nasljednik Srđana Bajčetića ušao je u 70. minutu umjesto kapitena Džordana Hendersona. To je možda i najbolji pokazatelj koliko mu Klop vjeruje, pošto je bio na klupi u prethodnim mečevima. Imao je tim na "Enfildu" puno razloga za dokazivanje poslije lošeg starta sezone i cijeh je platio Bornmut ni kriv ni dužan.

Bilo je sve gotovo posle šest minuta. Firmino je asistirao Dijazu i Eliotu koji su prvo u trećem, pa u šestom minutu zatresli mrežu. Spektakularan pogodak dao je Aleksander-Arnold u 28. minutu, Firmino mu je odložio loptu. Onda je popularni Bobi u 31. dao gol, a tačku na poluvrijeme stavio je Van Dajk u 45. minut. U 46. je Mepam dao autogol, pa je Firmino ponovo pogodio. Sve su riješili Karvaljo u 80. i Dijaz u 85. minutu, oba puta asistent je bio Cimikas. Tražio je Liverpuli 10. gol za rekord, nije uspio da ga postigne.

Kada je u pitanju Bajčetić, on je nedavno produžio ugovor sa "crvenima". Stigao je iz Selte 2020. godine za 300.000 evra i na njega ozbiljno računaju. Može da igra i na mjestu štopera i zadnjeg veznog. Ima i državljanstvo Španije, igrao je za njihove mlađe selekcije, a ljubitelji fudbala u Srbiji nadaju se da bi možda Dragan Stojković Piksi mogao da ga ubijedi da zaigra za "orlove"...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC