• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Liverpulu, saigrač vikao na Van Dajka!

Autor Haris Krhalić

Nešto ne štima u Liverpulu ove sezone. Jedan od najiskusnijih igrača bio je bijesan na svog štopera.

 Džejms Milner napao Virdžila van Dajka Izvor: Printscreen/Twitter/SpClips2

Liverpul ima najgori start sezone od kada je Jirgen Klop sjeo na klupu. Poslije tri kola ima samo dva boda, najteži udarac svakako je poraz u derbiju od najvećeg rivala Mančester junajteda (2:1). Da stvari ne štimaju vidjelo se i po svađi na terenu dvojice saigrača.

Jedan od najiskusnijih igrača Džejms Milner napao je Virdžila van Dajka. Bio je bijesan na štopera zbog loše reakcije kod prvog gola Džejdona Sanča. Praktično je stajao samo ispred njega sa rukama iza leđa, nije čak ni pokušao da ukliza ili da izađe na protivnika. Imali su žustru raspravu poslije koje je Holanđanin prihvatio kritike.

"Frustrirani smo, hoćemo da pobjeđujemo, moramo da se držimo zajedno. Ponekad morate da kažete neke stvari, pa i tako javno. Nismo krenuli sezonu kako smo željeli i ako poslije ovoga započnemo seriju pobjeda možemo da kažemo da je možda taj detalj sa njima dvojicom bio varnica koja nam je bila potrebna", rekao je Endrju Robertson poslije meča.

Van Dajk od početka sezone ne pokazuje preterano dobre partije. Aleksandar Mitrović mu je "lomio kičmu" u remiju (2:2), protiv Kristal Palasa je bio nesiguran u par navrata (1:1), a ne treba zaboraviti i da je u finalu Lige šampiona bio jedan od krivaca kod centaršuta Valverdea za gol Vinisijusa koji je donio Realu trofej. Zbog svega toga se našao na udaru Džejmija Karagera i Roja Kina.

"Virdžil ima sve što je potrebno za štopera, da me ne shvati neko pogrešno, odličan je igrač. Međutim, ono što primjećujem jeste da mu fali intenzitet ponekad. Njega rijetko vidite na zemlji, da ide na klizeći start ili slično, to ne radi. U finalu Lige šampiona je samo ispružio nogu. Protiv Palasa isto nije uklizao prije gola Zahe, sada protiv Junajteda isto sada nije pokušao da se baci, ne može samo da stoji tu. Mora da bude agresivniji", rekao je Karager.

Ovako je pao prvi gol:

Džejdon Sančo gol protiv Liverpula
Izvor: YouTube/Arena sport

Slično mišljenje ima i bivši fudbaler Junajteda. Roj se nikada nije libio da kaže ono što misli, tako je bilo i sada. Direktno je prozivao holandskog defanzivca za slabije partije ove sezone.

"Da sam Klop, bio bih veoma zabrinut. Van Dajk je griješio i protiv Fulama i Palasa i sada. Vidio sam ovu situaciju između njega i Milnera i to nije dobro. On je odličan igrač stvarno i kada postavite tako visoke standarde onda morate da budete mnogo bolji", zaključio je Kin.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC