• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Je**no dobar fudbal igraju" - Trener Junajteda psovao pred kamerama! Holanđanin napravio šou poslije derbija!

Autor Haris Krhalić

Erik ten Hag nije krio oduševljenje poslije pobjede protiv Liverpula.

 Erik ten Hag nakon pobjede nad Liverpulom Izvor: Printscreen/SkySport

Mančester junajted održao je čas fudbala Liverpulu (2:1). Rezultatski ne djeluje tako, ali je po igri domaćin mogao da postigne još neki gol na "Old Trafordu". Važna pobjeda u teškom momentu.

Koliko je to značilo svima u klubu najbolje pokazuje reakcija trenera Erika ten Haga. Stao je pred kamere "Skaj sporta" poslije utakmice i počeo da psuje. Konačno je bio zadovoljan zbog načina na koji je njegov tim igrao, što nije bio slučaj protiv Brajtona i Brentforda.

"Možemo da pričamo o tehničkim stvarima, ali je sve u stavu. Sada možete da vidite sa kakvim staovm su izašli na teren. Postojala je komunikacija, borbeni duh i tu je bio tim koji može da napravi uspjeh. Zato što je**no mogu da igraju fudbal", rekao je Ten Hag.

Gledajući sastav tima ključni potez bio je ostavljanje kapitena Harija Megvajera, Kristijana Ronalda i Freda na klupi. Defanzivac je poznat po tome što pravi gluposti i greške, Portugalac je odavno nezadovoljan, dok ni Brazilac ne briljira...

"Megvajer i Ronaldo su sajni i imaće ulogu u budućnosti. U bliskoj budućnosti. Nije bilo lako da ih ostavim na klupi, ali moram da donosim odluke. Imam dosta igrača u timu, ima mnogo utakmica i sve zavisi od meča do meča. Smatram da mu je kapitenska traka Brunu Fernandešu dala dodatno sampouzdanje. Pokazao se dobro u ulozi lidera sa Rafaelom Varanom. Može da napravi veliku razliku na terenu."

Poslije prva dva kola Holanđanina su prozivali zbog dovođenja Lisandra Martineza. Štopera visokog svega 175 centimetara. To su na startu šampionata koristili rivali, nešto što Liverpulu nije pošlo za rukom.

"Martinez je tehnički potkovan, ima borbeni duh i odlično se pozicionira na terenu. Činjenica je da nije previše visok, mada mu to ne smeta toliko u vazdušnim duelima, jer ima dobar tajming za skok. Što se pojačanja tiče, već sam nekoliko puta naglašavao da želimo da dovedemo prave igrače. Prelazni rok nije gotov, želimo kvalitet, ne kvanitet", zaključio je Ten Hag.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC