• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plače što napušta Real ili što ide u Junajted? Igrao sa Modrićem, sad će sa Fredom, ali za 90 miliona evra...

Autor Milutin Vujičić

Kazemiro postaje jedan od najplaćenijih fudbalera u Engleskoj.

 kazemiro plakao pri odlasku iz reala  Izvor: Twitter/marca/printscreen

Bilo je komplikacija oko transfera, ali Kazemiro je definitivno novi član Mančester junajteda. Pouzdani vezista Real Madrida će se preseliti na Old Traford čim dobije vizu, a zbog svega onoga što je uradio za "kraljeviće" bio je red da dobije priliku da se na prigodan način oprosti od kluba.

Kazemiro je danas na "Santijago Bernabeuu" održao konferenciju na kojoj je govorio o svojih devet godina u Real Madridu, a naravno bilo je i suza - zluradi će reći baš zato što ide u Mančester junajted.

"Kada smo moja žena i ja došli ovdje, niko nas nije znao. Bila je to nova zemlja za nas i ovdje smo izgradili novi život... Sjećam se kada me je pozvao Real Madrid, bio sam uzbuđen, kada sam došao znao sam da ću igrati za Kastilju (drugi tim Reala, prim. aut.), ali i jer ću naučiti ovde prave vrijednosti", ispričao je uplakani Kazemiro dok se obraćao porodici, prijateljima kluba i predsjedniku Florentinu Perezu.

Kazemiro je stigao 2013. godine na pozajmicu iz Sao Paola i u Realu nisu previše ozbiljno računali na njega. Pozajmljen je Portu, a onda poslije jedne sezone ekspresno vraćen.


Počeo je da igra kod Rafaela Beniteza, iako se navijačima Real Madrida nije dopalo što dodaje ne tako gracioznog igrača veznom redu u kome su Toni Kros i Luka Modrić, ali nakon što je to ponovio i Zinedin Zidan - kome niko nije smoo da protivriječi - stvorio se jedan od najboljih veznih redova svih vremena.

Zajedno su osvojili pet trofeja u Ligi šampiona i ispisali nove stranice istorije Real Madrida, pa je apsolutno razumljivo što se Kazemiro rasplakao jer ide u klub u kome je "tona problema" i ne igra u elitnom takmičenju.

Razlog zbog koga se seli je odlična plata (18 miliona evra) tokom pet godina, a ni Real Madrid neće loše proći sa obeštećenjem, drugim najvećim za igračem u tridesetim (oko 85 miliona evra). To znači da je čitav paket na koji se Mančester junajted odlučio vrijedan oko 175 miliona evra, ali vidjećemo da li je to i spas za njih.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC