• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frka zbog transfera godine: Sve se zakomplikovalo!

Autor Dragan Šutvić

Mančester junajted će u Kazemira investirati čak 175 miliona evra, ali još ne smiju da ga promovišu na Old Trafordu.

 kazemiro nije dobio vizu za englesku  Izvor: Profimedia

Mančester junajted je očajno krenuo u novu sezonu (porazi od Brajtona i Brentforda) i zbog toga su morali brzo da reaguju i dovedu igrača koji će obezbijediti stabilnost u veznom redu i makar malo sačuvati poroznu odbranu. Odlučeno je da čovjek za to bude Kazemiro i uspjeli su sve da dogovore sa igračem i Real Madriudom, međutim situacija se komplikuje iz časa u čas i zbog toga Brazilac još nije potpisao!

Razlog zbog kog Kazemiro još nije predstavljen na "Old Trafordu" je što još nije ni doputovao u Mančester, gdje ga nećemo vidjeti sve dok ne dobije vizu za Englesku, gdje se situacija ozbiljno zakomplikovala.

Mančester junajted je prethodno pristao da Real Madridu plati oko 85 miliona evra za 30-godišnjeg Brazilca (70 miliona fiksno, pa još 15 kroz bonuse), dogovorena je i saradnja na pet godina sa platom od čak 18 miliona evra, ali je trenutno sve na čekanju dok se ne riješi papirologija.

Nadali su se u Junajtedu da će potpis Kazemira obezbijediti do ponedjeljka i da će moći da zaigra već u derbiju protiv Liverpula (21.00), međutim jedina nada da se nađe na terenu protiv "redsa" je da navijači - u skladu s najavama - odlože meč.

Kazemiro će najvjerovatnije na kraju dobiti vizu, međutim i ova situacija pokazuje da je klub organizaciono na vrlo niskom nivou i da im se dešavaju propusti kakvi ne bi smjeli, posebno dok im "gori pod nogama" i dok su zakucani za dno tabele Premijer lige sa gol-razlikom 1:6.

Podsjetimo, Kazemiro je sa Real Madridom osvojio pet pehara Lige šampiona, a sada odlazi u Englesku u tim koji neće igrati ovo takmičenje što je izazvalo čuđenje Karla Anćelotija. Ipak, kada pogledate novac i trajanje ugovora - sve je jasno.

Kazemiro ima priliku da zaradi još 100 miliona evra, što u Real Madridu ne bi mogao.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC