• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK! Pogbin brat objavio snimak - uništiću i njega i Mbapea!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Matijas Pogba objavio je snimak na kom je otkrio da planira da ispriča sve detalje oko Pola, Kilijana Mbapea i Rafaele Pimento koja je naslijedila Mina Rajolu...

 Brat prijeti da će uništiti Pola Pogbu i Kilijana Mbapea Izvor: Profimedia

Brat Pola Pogbe hoće da uništi karijeru Polu, Kilijanu Mbapeu, a spomenuo je i Rafaelu Pimentu, ženu koja je naslijedila Mina Rajolu. Objavio je buran snimak od nekoliko minuta i najavio da će "uskoro sve da otkrije".

Prema onome što je izrekao, odlučio je da više ne ćuti i da u javnost pusti sve tajne koje zna oko svog brata, reprezentacije Francuske, Juventusa. Navodno će objaviti i dokaze da je Pol lažirao povrede, otkrivao je taktičke zamisli rivalima, a spekuliše se da će pričati i o namještanju mečeva.

"Javnost u Francuskoj, Engleskoj, Italiji i Španiji i drugim dijelovima svijeta, kao i fanovi mog brata i ljudi koji vole reprezentaciju i Juventus, njegovi saigrači, sponzori, svi zaslužuju da znaju određene stvari. Poslije svega što budem izrekao, procijenićete sami da li zaslužuje da bude dio nacionalnog tima i da igra na Svjetskom prvenstvu i da li treba da igra za Juventus. Procijenićete da li možete da mu vjerujete i da li želite da igrate sa njim. Takođe ću vam reći i neke stvari o Mbapeu za koje imam dokaze, kao i o Rafaeli, najmoćnijoj ženi u svijetu fudbala", poručio je Matijas Pogba.

Njegov snimak izazvao je buru na društvenim mrežama, svi sa nestrpljenjem čekaju da čuju ostatak priče. Navodno bi sve mogao da objavi 1. septembra, mada još uvijek nije potvrdio tačan datum. Zbog svega toga ga je Pol već otpratio sa Instagrama i vjerovatno će učiniti sve što može da spriječi Matijasa da objavi novi snimak...

Podsjetimo, Pogba se ljetos vratio u Juventus iz Mančester junajteda. Došao je kao slobodan igrač. Međutim, odmah se pojavio problem, povredio se i nije poznato još uvijek da li će se oporaviti na vreme za Mundijal u Kataru. Odbio je operaciju kako bi imao šansu da igra za nacionalni tm. Zbog toga su u redovima italijanskog velikana bili bijesni na Francuza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC