• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantno - brat i banda ucjenjivali Pogbu da im plati 13.000.000€: Imali puške, zastrašivali ga, sad je sve otkriveno!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatno otkriće o Polu Pogbu, njegovim prijateljima iz djetinjstva, ali i rođenom bratu, članu organizovane bande, koja je pokušala da iznudi ogromnu svotu novca od poznatog fudbalera.

 Brat Pola Pogbe sa bandom tražio 13 miliona evra Izvor: Profimedia

Nevjerovatno otkriće u francuskim medijima! Svjetski poznati fudbaler Pol Pogba otkrio je policiji u toj zemlji da je prethodnih mjeseci bio ucjenjivan od strane bande koja je željela da iznudi od njega 13.000.000 evra, a među onima koje je optužio, nalazi se i njegov rođeni brat Matijas!

Francuski mediji bruje o nevjerovatnom obrtu koji se tiče fudbalera Juventusa i njegovih razgovora sa policijom.

Možda će vas zanimati

Prethodno se u nedjelju objavio šokantan video snimak Matijasa Pogbe na kojem nekadašnji reprezentativac Gvineje tvrdi da će svojim otkrićima uništiti njegovog brata Pola, kao i Kilijana Mbapea i Rafaelu Pimentu, de fakto nasljednicu Mina Rajole na mjestu jednog od najvećih fudbalskih agenata na svijetu.

Ali sada "Frans Info" donosi detalje kakve teško da je iko očekivao. Od objave Matijasa Pogbe, bilo je potvrđeno da su francuski tužioci otvorili istragu o mogućem "pokušaju ucjene od strane organizovane bande".

No, "Frans Info" sada piše da je Pogba tokom različitih intervjua sa vlastima navodno rekao da su ga jednom prilikom zarobili prijatelji iz djetinjstva i dva muškarca sa kapuljačama naoružana puškama, tokom incidenta u Parizu.

Radi se o bandi koja je od njega tražila 13.000.000 evra, a čiji je član bio Matijas Pogba. Pol tvrdi da je žrtva prijetnji i pokušaja iznude od svog starijeg brata. Istražiteljima je rekao da su se incidenti zastrašivanja događali i u trening centru Juventusa u Torinu, gdje je rekao policiji da je među osumnjićenima prepoznao svog brata Matijasa.

Pol Pogba sa braćom Florentanom (levo) i Matijasom (desno)
Izvor: Profimedia

Isti izvor piše da je Pogba između 25. i 29. marta, kada je reprezentacija Francuske igrala prijateljske utakmice, iskoristio priliku da posjeti svoju porodicu u Lanju sur Marnu. Prijatelji su ga navodno potom odvukli u stan u Parizu, gdje su ga krivili što im nije finansijski pomagao otkako je postao profesionalni fudbaler. Dvojica naoružanih ljudi potom su tražili 13.000.000 evra za "učinjene usluge", tvrdeći da su ga diskretno štitili 13 godina.

Pogba je uvjeravao istražitelje da je svoje ucjenjivače vidio nekoliko puta u Mančesteru, a potom i u Torinu, kada je postao igrač Juventusa. Francuski fudbaler je rekao i da je oduvijek blizak sa prijateljima iz djetinjstva, da ih je finansijski pomagao, ali da je to prestao da radi u januaru 2021. godine.

Tada je jednog prijatelja izbacio iz svoje kuće u Mančesteru, kada je shvatio da je on iskoristio njegovu kreditnu karticu da mu ukrade 200.000 evra. Pol Pogba je već godinama u narušenim odnosima sa bratom Matijasom, a sada su šokantni detalji o njima dvojici isplivali u javnost.

Što se tiče pominjanja Mbapea, istražitelji su prema pisanjima medija shvatili da je on u cijeloj aferi povezan samo kao način da ga diskredituju i na taj način izvrše dodatni pritisak na njega da plati novac, tako što će širiti lažne informacije. Inače, Pogba je negirao navode da je tražio vrača iz kruga svoje porodice da baci čini na Kilijana Mbapea, priče "Frans Info".

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC