• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad je Petrić to uradio - sve se vratilo u normalu! Natho junački "osvojio" Kragujevac, a sad derbi: Vjerujem u nas!

Autor Dragan Šutvić

Partizan je sa Gordanom Petrićem probao i sa trojicom igrača u zadnjoj liniji i to je bila prekretnica, smatra Bibars Natho.

 natho nakon utakmice radnički partizan  Izvor: MN PRESS

Partizan je teškom mukom došao do pobjede u Kragujevcu zahvaljujući Bibarsu Nathu u 88. minutu, tako da će u predstojeći "vječiti" derbi protiv Crvene zvezde (srijeda, 20.00) ući sa iste razdaljine - od osam bodova.

Heroj pobjede Partizana nad Radničkim ispričao je za zvanični sajt da je "utakmica bila vrlo teška zbog vrućine" i lošeg terena, za koji je rekao da nije bio nakvašen i da se zato lopta teško kretala. Ipak, ističe Natho da je najvažnije što su na kraju postigli gol koji će im veoma značiti pred Zvezdu...

"Nismo dobro počeli sezonu i svaka pobjeda nam daje više samopouzdanja i gura nas naprijed", rekao je Natho i osvrnuo se na promjene koje je napravio Gordan Petrić.

"Novi trener je promijenio formaciju na posljednjem meču i to je sve vratilo u normalu. Igramo kako trener Petrić kaže i misli da treba, a ta formacija koju on odredi je najbolja za nas, a kada pobijedimo, onda je ta promjena i dobra odluka", dodao je najbolji fudbaler crno-bijelih.

Natho ističe da je Partizan mogao i ranije da dođe do gola za pobjedu, pošto je propustio dvije-tri izgledne šanse, a ono što je dobit iz meča sa Radničkim je i brza adaptacija Traorea.

"Dobili smo Traorea, jednog jakog igrača sredine terena, kakav nam je i bio potreban. Nadam se da će nam on pomoći da budemo bolji, a mi ćemo pokušati da mu pomognemo da se uklopi brzo i postane dio tima", rekao je Natho i okrenuo se predstojećem "vječitom" derbiju.

"Svako zna šta znači derbi - to je jedan drugačiji meč u odnosu na druge duele. Takođe, najvažniji meč za navijače. Pokušaćemo da damo najbolje, da damo sve od sebe. Vjerujem u naš tim, nadam se da će sreća biti na našoj strani i da ćemo pobijediti!"

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC