• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prodali napadača za 70 miliona, pa krenuli na Umara Sadika: Bivši igrač Partizana pred transferom karijere!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Napravili su jedan od najboljih transfera ljeta i odmah krenuli po bivšeg igrača Partizana.

 Real Sosijedad želi Umara Sadika Izvor: Profimedia

Blizu je, toliko blizu da je i Fabricio Romano morao da se oglasi. Umar Sadik bi u narednim danima mogao da postane novi fudbaler Real Sosijedada, kluba koji traži rješenje u napadu nakon odlaska svog najboljeg ofanzivca.

Španski tim je prodao Aleksandera Isaka u Njukasl za nevjerovatnih 70 miliona evra i u finišu prelaznog roka planira da ih potroši.

Možda će vas zanimati

Napadač Almerije uklapa se u ono što žele čelnici kluba iz Baskije, pa bi Sadik mogao da napravi transfer koji bi obradovao i navijače Partizana. Crno-bijeli su i dalje vlasnici 40 procenata od njegove prodaje, a nema sumnje da će Almerija dobro zaraditi na gogleteru iz Nigerije ovog ljeta. Za sada se ne pominje cifra koju je Real Sosijedad spreman da plati.

Pričalo se ovog ljeta da je Borusija Dortmund spremna da plati 25 miliona za usluge napadača, ali je taj posao brzo demantovan, pa je kao jedini zainteresovani klub u priči ostao Viljareal. Već neko vrijeme nema novih informacija o transferu bivšeg igrača Partizana u redove prošlogidšnjeg polufinaliste Lige šampiona, pa bi to sada mogao da iskoristio Real Sosijedad koji je finansijski veoma jak nakon jednog od najvećih transfera ovog ljeta.

Sadika su Real Sosijedadu preporučile sjajne partije u Almeriji, za koju igra već dvije godine. U Španiju je stigao u oktobru 2020. godine, a Partizan je do sada zaradio devet miliona evra od tog transfera. Cifra će svakako biti daleko veća, kada nigerijski napadač promijeni klub i preseli se u neku jaču ekipu. možda već i narednih dana, ukoliko Real Sosijedad pristane na Almerijine uslove!

Inače, Nigerijac je u dresu svog sadašnjeg kluba odigrao 84 meča, uz 43 gola i 19 asistencija!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC