• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno dobre vijesti za Partizan: Poslije informacije o mogućem izbacivanju iz Evrope, na račun stižu tri miliona!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizan će dodatno zaraditi od transfera Umara Sadika pošto je Almerija na korak od prve lige.

 fk partizan za umara sadika dobija bonus od tri miliona evra Izvor: Profimedia

Iza rukovodstva Partizana je nekoliko vrlo izazovnih dana pošto je klub zbog duga prema Lozani prvo dobio zabranu registrovanja novih igrača, a potom ih je umalo UEFA izbacila iz svojih takmičenja. I to samo zbog 250.000 evra koji su dugovali zbog transfera Filipa Holendera, ali su već bili na "tankom ledu".

Uspjeli su da regulišu sve, uz pomoć Fudbalskog saveza Srbije (FSS), a sada mogu da odahnu. Na njihov račun uskoro će stići i bogata uplata koju čekaju još od 2020. godine i prodaje Umara Sadika.

Možda će vas zanimati

Sadik je prešao u Almeriju za pet miliona evra i brojne dodatne klauzule koje su crno-bijelima donijele dodatni novac. Milion evra zaradili su na osnovu broja golova i utakmica koje je Nigerijac odigrao za španski klub, a posebna uplata očekuje ih kada Almerija obezbijedi plasman u La Ligu.

I to bi moglo da se dogodi vrlo brzo pošto je na četiri kola do kraja Almerija druga na tabeli sa velikim šansama da direktno obezbijedi promociju.

Bježi joj Eibar sa bodom više, dok je trećeplasirani Valjadolid na četiri boda daleko i nije u naročitoj formi u posljednje vrijeme.

I da ne uspiju da se domognu direktno mjesta u La Ligi, Almerija će najvjerovatnije biti i najjači klub u plej-ofu. U svakom slučaju, očekuje se njihova promocija koja će Partizanu donijeti još tri miliona evra, dok to nije sve jer mogu da zarade i dodatnih 10% od njegove iduće prodaje.

Sadik je ove sezone postigao 17 golova i zabilježio još 11 asistencija za Almeriju, a spekuliše se da bi mogao u Benfiku koja već ima dobro iskustvo sa napadačima španskog kluba jer je Darvin Nunjez bio pun pogodak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC