• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plaćao sam vješticu, ali ne zato što vi mislite! Poznati fudbaler dao milione za "bacanje čini"

Autor Haris Krhalić

Poznati fudbaler Pol Pogba je navodno dao milione jednoj "vještici" za "bacanje čini", ali ne kako bi naštetio Kilijanu Mbapeu.

 Pol Pogba o bacanju čini Izvor: Instagram/PaulPogba/Screenshot

Svijet fudbala trenutno trese neočekivana afera pošto su "zaratila" braća Pogba, a svakog dana stižu sve nevjerovatnije informacije o njihovom odnosu. Prvobitno je Matijas Pogba objavio da će otkriti sve tajne o svom bratu Polu Pogbi, da bi se potom slavni fudbaler oglasio i poručio da je zapravo ucjenjen. Prema tvrdnjama igrača Juventusa, Matijasa sa bandom pokušava da izvuče ogroman novac od njega, što je Pol na kraju odbio i zato se sada priča o njegovim nevjerovatnim tajnama.

Kako tvrdi Matijas Pogba, Pol je plaćao "vještici" da "baci čini" (!?) na njegovog kolegu iz reprezentacije Kilijana Mbapea, a u razgovoru sa policijom - informacija je djelimično potvrđena.

Pogba je priznao da jeste plaćao jednoj "vještici" milione da "baci čini", ali ne kako bi naštetio Kilijanu Mbapeu, nego da bi ga zaštitila od povreda. Na to se Matijas Pogba nasmijao i poručio da je nemoguće pokloniti nekome toliku količinu novca samo da bi bio "zaštićen od povreda", odnosno smatra da je njegovo sujeverje lažno, pa da se iza svega krije nejasna osveta Mbapeu, kao što je ispočetka i tvrdio u objavljenom snimku.

Ono što je zanimljivo jeste da je Pol Pogba od sezone 2019/20 imao čak deset povreda koje su ga ostavile van terena preko godinu dana, a i trenutno je povrijeđen i ne može da pomogne Juventusu, svom novom-starom klubu, a koji se trenutno sigurno pita gdje im je bila pamet kada su ga vratili iz Mančester junajteda.

Pol Pogba sa braćom Florentanom (levo) i Matijasom (desno)
Izvor: Profimedia

Pogba je odlučio da ne bude podvrgnut operaciji ovog ljeta kako bi bio spreman za Svjetsko prvenstvo u Kataru, ali bi nakon čitavog skandala i selektor Didije Dešan mogao da razmisli o tome da li će ga uopšte voditi ako bude spreman. Nije još poznato kako je na ove optužbe reagovao Kilijan Mbape i da li je povjerovao u priču Matijasa Pogbe - ili je ipak bliži teoriju koju u javnosti forsira Pol Pogba.

Poznati vezni fudbaler ističe da ga brat i njegovi prijatelji ucjenjuju i traže čak 13 miliona evra, pa su upravo zbog toga počeli da šire laži o njemu, odnosno da "odaju tajne".

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC