• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Užas - brat poznatog fudbalera otkrio monstruozne detalje: Plaćao je vrača da bi se Mbape povrijedio?!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Brat fudbalera Pola Pogbe tvrdi da je francuski reprezentativac tražio od vrača da se Kilijan Mbape povrijedi.

 Pol Pogba plaćao vrača da povrijedi Kilijana Mbapea Izvor: Profimedia

Svjetski fudbal je prethodnih dana ostao u šoku zbog pojavljivanja u javnosti Matijasa Pogbe (32), rođenog brata daleko čuvenijeg Pola Pogbe koji trenutno nosi dres Juventusa. Snimak koji je Matijas okačio na društvene mreže sadrži njegov govor u kojem upozorava svog brata i još neke ugledne ljude iz fudbala da će uskoro pričati o monstruoznim stvarima koje zna, a čini se da je već počeo da govori o tome.

Matijas je na društvenim mrežama objavio informaciju da je Pol Pogba angažovao afričkog šamana - "marabuta", koji je trebalo da "namjesti" povredu Kilijanu Mbapeu. Iako se ne otkrivaju detalji i šta bi mogao da bude povod za ovakav postupak Pola Pogbe, njegov brat Matijas tvrdi da ima dokaze za sve!

Možda će vas zanimati

Iako su u porodici Pogba svi vjernici, Matijas smatra da je Pol izdao islam i da sada preko pustinjaka sa sjevera Afrike pokušava da vrača. U jednom od takvih obreda poželio je da se Kilijan Mbape povrijedi...

"Kilijane, da li sada razumiješ? Nemam ništa negativno o tebi, ovo što pričam je za tvoje dobro. Sve je tačno i dokazano. Zna se i ko je marabut. Žao mi je mog brata, navodno muslimana, čovjeka koji je uronio u vradžbine. Nikada nije dobro imati licemjera i izdajnika u svojoj blizini. Ljudi će vidjeti da na ovom svijetu ne postoji veća kukavica, izdajnik ili licemjer od Pola Pogbe", poručio je Matijas.

Takođe, brat poznatog fudbalera tvrdi da je i on sam djelimično bio uključen u skandale koje je Pol pravio, a o kojima će tek biti riječi u narednom periodu. 

"Pol, stvarno si htio da me potpuno ućutkaš, da lažeš i pošalješ me u zatvor? Sumnjao sam na to. Za razliku od tebe, ja imam dovoljno dokaza da objasnim svoje riječi i svima pokažem tvoje laži. Opet ti kažem, manipulisanje ljudima nije dobro. Ne radi se o novcu. Umalo da umrem zbog tebe, upleo si me u ovo. Ostavio si me u rupi dok sam bježao, a sada bi da se praviš nevin", ispričao je brat poznatog fudbalera.

Inače, i sam Matijas imao je profesionalnu karijeru. Pet puta je bio reprezentativac Gvineje, a između 2009. i 2022. godine igrao je za brojne klubove po Evropi. Kao omladinac nastupao je za Seltu, a seniorsku karijeru gradio je u Francuskoj, Engleskoj, Italiji, Škotskoj, Holandiji, Španiji i Sloveniji. Igrao je na poziciji napadača, ali nije postigao mnogo golova u profesionalnoj karijeri.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC