• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jurilj zadovoljan debijem u dresu Borca: Pokazali smo karakter i zajedništvo!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Na Pecaru idemo po pobjedu", poručili fudbaleri Borca poslije pobjede u derbiju protiv Zrinjskog.

 Alen jurilj izjava poslije Borac - Zrinjski  Izvor: FK Borac

Šok terapija je urodila plodom.

Poslije promjene trenera banjalučki Borac imao je težak zadatak, ali je sa minimalnih 1:0 savladao u derbiju ektuelnog šampiona, ekipu Zrinjskog i vratio samopouzdanje.

Možda će vas zanimati

 Dolaskom Vinka Marinovića na klupu crveno-plavih bilo je promjena u sastavu, a svoj debi u dresu Borca upisao je Alen Jurilj.

"Mislim da smo se zbog krize i prethodnih rezultata našli u teškoj situaciji, došao je Zrinjski, prvak i možda i najveći ispit u ovom trenutku. Pokazali smo karakter i zajedništvo. Po ovom ovom teškom terenu uspjeli smo da dobijemo utakmicu i pobijedimo jako teškog protivnika", rekao je Jurilj i dodao:

"Svi su me u klubu odlično primili, od zaposlenih u klubu, saigrača, trenera, prošlih sada i novih i svima sam zahvalan i nadam se da ćemo ostvariti klupske ciljeve i upisati dobre rezultate".

Za Banjalučane sada slijedi gostovanje Širokom Brijegu, ekipi za koju je Jurilj igrao nekoliko sezona.

Možda će vas zanimati

 "Nadam se da ćemo opet odigrati dobru utakmicu i vratiti se sa pozitivnim rezultatzom. Na Pecari je uvijek teško igrati. Bio sam tamo, ali vjerujem u ovu ekipu i da se možemo vratiti sa pozitivnim rezultatom", poručio je Jurilj.

Aleksandar Vojnović rekao je da je Borac zaqsluženo upisao sva tri boda.

"Pokazali smo karakter danas, pogotovo poslije neočekivanog poraza od Leotara, željeli smo danas da se iskupimo i na ovom teškom terenu. Bio je zaista težak teren tako da ni Zrinjski nije uspio da dođe do nekih šansi. Mislim da je ovo zaslužena pobjeda i čestitam stručnom štabu i svim momcima".

Navijači Borca poslije utakmice protiv Zrinjskog poručili su svojim ljubimcima da od njih očekuju pobjedu na Pecari.

"Očekuje nas teško gostovanje, ali idemo na pobjedu. Zna se šta je naš cilj ove sezone, idemo tamo da se nadigravamo i nadam se da ćemo osvojiti tri boda", prokomentarisao je Vojnović.

Izvor: MONDO

Vezista crveno-plavih Nedeljko Piščević istakao je da je dogovor u ekipi bio da se bore do kraja i da je tako i bilo na terenu.

"Poslije smjene trenera došao je novi stručni štab i pokušali smo što prije da prihvatimo zahtjeve trenera i da probamo da ostvarimo što bolji rezultat i to se i desilo. Izgleda da je teško vrijeme nama pomoglo, zna se da je Zrinjski jaka ekipa. Sigurno da će nam ova pobjeda biti podstrek za nstavk sezone. Prijala nam je promjena, dogovor je bio da šta god da se desi idemo dalje, bila je stvarno velika borba i podrška, sve je izgledalo perfektno", zaključio je Piščević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC