• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tražio ga Partizan, tražila ga Zvezda - dovela ga Vojvodina!

Autor Dragan Šutvić

Nastaviće Nikola Čumić karijeru u Vojvodini.

 nikola čumić prešao u vojvodinu  Izvor: Profimedia

Partizan ga je htio ljetos, Crvena zvezda ga je zvala prošle godine, na kraju je Nikolu Čumića dovela Vojvodina! Umjesto u redove beogradskih vječitih rivala, odlučio je da ode u Novi Sad i da potpiše trogodišnji ugovor sa klubom.

Ilija Stolica je želio da ga dovede u Humsku, bilo je kontakta i pregovora, to se nije dogodilo na kraju. U pregovorima je bila uspješnija Vojvodina koja je potvrdila da je stigao doskorašnji igrač Olimpijakosa. On može da pkriva nekoliko pozcija u napadu, najčešće je igrao kao krilni napadač.

Možda će vas zanimati

"Srećan sam što sam obukao dres Vojvodine. Pregovori su bili dugi, na kraju smo uspjeli da pronađemo dogovor sa Olimpijakosom. Svidio mi se novi projekat Vojvodine, cijeli grad je stao iza kluba i očekujem da budemo u vrhu ove godine. Došao sam da pomognem i da dam sve od sebe da se ovdje naredne godine igraju evropske utakmice. Spreman sam, odradio sam pripreme sa grčkim klubom. Nedostaju mi takmičarske utakmice, mada se fizički odlično osjećam. Vidjeću poslije razgovora sa trenerom Rastavcem hoću li biti u konkurenciji za meč sa Voždovcem u nedjelju", rekao je Čumić.

On je uzeo dres sa brojme 24 i postao je tako osmo pojačanje ovog ljeta. Stigli su Mamadu Traore, Iv Baraj, Filip Malbašić, Uroš Nikolić, Nemanja Nikolić, Lazar Carević i Radomir Milosavljević.

Čumić je karijeru počeo u Slobodi iz Užica, prešao je potom u Metalac, pa u niški Radnički. Odatle je otišao u Olimpijakos, ali je odmah vraćen na pozajmicu u Niš, pa je zatim išao na još dvije pozajmice u Sporting Hihon i Lucern. Što se interesovanja vječitih tiče, Partizan ga je tražio i prije dvije godine, a prošle sezone se interesovala i Zvezda.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC