• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantan transfer u Italiji! Bio je vatreni navijač Milana, a sad igra za gradskog rivala!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najveće gradsko rivalstvo u Italiji dobilo je novu dimenziju, jer je za Inter potpisao veliki navijač Milana.

 Navijac-Milana-potpisao-za-Inter-Francesko-Acerbi Izvor: MN PRESS

Dugo jedan transfer nije potresao italijanski fudbal kao što je to posljednjeg dana prelaznog roka uspio da uradi Frančesko Ačerbi (34). Veteran koji je do sada nastupao za Lacio stigao je u Inter na jednogodišnju pozajmicu, a ovaj transfer nije se svidio navijačima. Oni smatraju da Inter nije trebalo da dovede čovjeka koji se javno deklariše kao navijač Milana!

O svojoj ljubavi prema gradskom rivalu svog novog kluba, Frančesko je govorio prije nekoliko godina kada je postojala šansa da po drugi put u karijeri obuče crveno-crni dres. Tada je bio blizu transfera u Milan, pa je novinarima ispričao da je ranije u životu bio dio navijačke grupe i da je često sa tribina bodrio aktuelnog šampiona Italije. Do prelaska nije došlo, a izjava mu je napravila probleme...

Sada su se tog razgovora prisjetili navijači Intera, koji ne žele da gledaju u timu defanzivca koji podržava najvećeg rivala. To je što je za Milan igrao tokom jeseni 2012. godine nekako bi mu i oprostili, ali navijačku pripadnost... Nikako!

"Navijač sam Milana. U prošlosti sam bio član navijače grupe 'Fossa dei Leoni'. Išao sam s prijateljima na utakmice Milana na San Siro. Posljednja na kojoj sam bio bila je polufinalna utakmica Lige šampiona protiv Mančester junajteda 2007. godine", ispričao je ranije Ačerbi.

Ipak, navijači Intera moraće da ga gledaju. Iskusni štoper sa čak 25 nastupa za seniorsku reprezentaciju Italije stigao je u klub kao jedan od posljednjih dijelova slagalice Simonea Inzagija. Nekadašnji trener Lacija doveo je fudbalera sa kojim je već sarađivao, a sve u namjeri da se ove sezone okiti krunom koju treba "oteti" gradskom rivalu. Ekipi za koju navija Frančesko Ačerbi.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC