• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović konačno dobio pohvale, ali ne zbog evrogola! Alegri pričao o Srbinu, pa poručio: Nije me sramota da priznam to!

Autor Dragan Šutvić

Trener Juventusa konačno je imao riječi hvale za srpskog reprezentativca.

 alegri pohvalio vlahovića  Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović nastavlja da teroriše golmane, postigao je četvrti gol u Seriji A i najbolji je strijelac lige trenutno. Prethodna dva pogotka dao je na spektakularan način, iz slobodnih udaraca.

U pobjedi protiv Specije (2:0) zatresao je mrežu u stilu Siniše Mihajlovića, savršeno je izveo slobodnjak i sve to konačno mu je donijelo pohvale od trenera. Masimilijano Alegri obično uvijek prvo kritikuje i govori o manama, ovog puta to nije učinio.

"Bila je ovo jedna od najboljih Dušanovih partija definitivno. Postigao je fenomenalan pogodak i ne samo to. Napredovao je dosta u drugim segmentima, poput načina na koji prima loptu. Sve bolje je kontroliše i odigrava sa saigračima. Ima sjajan instinkt za gol. Zna i sam da ima još stvari koje može da unaprijedi kako bi bo kompletan igrač", poručio je Alegri.

Stil igre italijanskog stručnjaka nailazi na mnoge osude. Tako su mu i navijači Juvea zviždali u momentima kada je bilo 1:0. Tek poslije drugog pogotka su zvižduci na stadionu utihnuli.

"Nije me sramota da kažem da ne volim atraktivan fudbal koji ne donosi pobjede. Moramo da se fokusiramo na to da budemo efikasniji, bitnije je to nego ljepota igre. Ovaj tim nije osvojio Skudeto dvije godine. Prošle sezone ništa nismo osvojili, tako da je ovim momcima podrebna podrška tokom meča", zaključio je Alegri.

Pogledajte

01:08
Vlahović Gol
Izvor: ArenaSport
Izvor: ArenaSport

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC