• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović nije vidio loptu za vikend: Alegri hitno reagovao zbog užasne igre svog tima

Autor Nikolina Damjanić

Dušan Vlahović dobio je konkurenciju u napadu, a to možda nije kraj poslovanja Juventusa ovog prelaznog roka.

 Alegri traži pojačanja u juventusu Izvor: Profimedia

Juventus igra vrlo loš fudbal od početka sezone i zbog toga je Masimilijano Alegri naredio klubu da dovede pojačanja, a dok se čeka dolazak Leandra Paredesa i Memfisa Depaja - u "staru damu" stiže Arkadijuš Milik!

Nekada veliki talenat Ajaksa, i nekadašnji napadač Napolija, navodno je dogovorio sve oko povratka u Italiju. Posljednju sezonu Arkadijuš Milik proveo je u Marseju na pozajmici, potom ga je klub otkupio i zvanično ovog ljeta od Napolija, a sada bi odmah mogli da ga pozajme?!

Italijanski "transfer guru" Fabricio Romano javlja da je Milik dogovorio uslove sa Juventusom i da će najkasnije u narednih 48 sati postati fudbaler Juventusa.

Marsej će dobiti dva miliona evra za pozajmicu svog Poljaka, dok je u ugovor ubačena klauzula po kojoj "stara dama" može da ga otkupi za osam miliona, što na kraju nije tako velika suma novca, posebno kada se zna da je napadač koštao oko 32 miliona evra kada je pre šest godina stizao u Napulj iz Amsterdama.

Dosadašnju karijeru obeležile su brojne povrede, ali se sasvim fino snašao u Marseju za koji je postigao 30 golova na 55 nastupa, dok je u dresu Napolija ukupno tresao mreže 48 puta.

Vidjećemo kako će ovo uticati na Dušana Vlahovića koji jedva da je pipnuo loptu prethodnog vikenda na meču protiv Sampdorije, nakon što je njegova ekipa "kružila i kružila" i nije uspevala da ga pronađe. Da li će dolazak još jednog napadača promjeniti i formaciju Juventusa, ostaje da se vidi...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC