• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovakav Liverpul ne može da se takmiči sa Sitijem! Klop u ogromnim problemima, Lampard obradovao Gvardiolu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Liverpul i Everton odigrali su meč bez golova, iako je bilo šansi za nekoliko pogodaka...

 Liverpul-odigrao-nerijeseno-sa-Evertonom-Mancester-siti-bjezi Izvor: FoNet/AP Photo

Teško će ovakav Liverpul da se bori sa Mančester sitijem za titulu u Premijer ligi. Poslije svega prikazanog iz šest odigrnaih kola imaju devet mečeva i nalaze se na petom mjestu sa šest bodova manje od prvoplasiranog Arsenala i četiri od "građana", sve to uz meč više od njih.

U derbiju Mersisajda odigrali su meč bez golova sa Evertonom (0:0), iako je po šansama moglo da bude bar nekoliko. Čak je tim Frenka Lamparda postigao i pogodak koji je poništen zbog ofsajda Konora Koudija. Mogao je Mohamed Salah na kraju da bude i heroj...

Tim Jirgena Klopa je u velikim problemima ove sezone, poslije poraza od Mančester junajteda kola su dodatno krenula nizbrdo. Ni ubjedljiva pobjeda protiv Bornmuta (9:0) nije sakrila mane ekipe. Protiv Njukasla izvukli su se golom u 98. minutu, ovog puta sreće nije bilo. Pikford i stativa spasili su gol Salaha u nadoknadi, prije toga su pogodili nekoliko stativa, mada daleko od toga da je njihov rival bio bezopasan.

Everton je prvi pogodio stativu preko Dejvisa u prvom poluvremenu, Koudi je dao taj gol koji je poništen, a Alison je u kontri odbranio zicer Nila Moupeja sa desetak metara. Okvir gola pomogao je i jednima i drugima. Liverpul je možda imao više ozbiljnijih šansi, mada se to neće pamtiti kada nije bilo pogotka. Gosti su postali znatno ozbiljniji ulaskom Roberta Firmina, priprijetio je nekoliko puta što najbolje govori o stanju tima, jer ni Salah ni skupocjeni Darvin Nunjez ne uspijevaju da urade ono za šta su toliko plaćeni - da postižu golove.

Činjenica je da Klop ne može da računa na veliki broj igrača u veznom redu, prije svega na povrijeđene Tijaga Alkantaru i Nabija Keitu, ali to nikako ne može da bude opravdanje za ovakve igre. Ako ništa drugo može da se raduje povratku Dioga Žote i Džoela Matipa. Na klupi je bio i Artur Melo, pojačanje iz Juventusa. Moraće Liverpul što prije da se "probudi" inače će borba za titulu biti gotova već u septembru.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC