• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos na derbiju Milana - njih dvojica su u svađi! Prošao pored njega kao da ne postoji, a razlog je transparent!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Hakan Čalhanoglu i Teo Ernandez se ne podnose i to ne kriju.

 Hakan Čalhamoglu i Teo Ernandez nisu se pozdravili pred derbi Milana Izvor: Twitter/yesitsaqif/Screenshot

Milan i Inter odigrali su spektakularan "Derbi dela Madonina" u Seriji A kome smo vidjeli čak pet golova, sedam žutih kartona i "brdo šansi", a na kraju se ipak radovao nominalni domaćin sa "San Sira".

Milan je slavio 3:2 (1:1) golovima dvostrukog strijelca Rafaela Leaa u 28. i 60. minutu, između toga je pogađao i Olivije Žiru u 54, dok su za Inter golove davali Balkanci - Marcelo Brozović u 21. i Edin Džeko u 67. minutu.

Možda će vas zanimati

Koliko je bilo "vatre" u ovom duelu najbolje inače svjedoči scena sa samog početka utakmice, i prije prvog sudijskog zvižduka, kada su svoj tihi rat nastavili Teo Ernandez iz Milana i Hakan Čalhanoglu iz Intera, inače nekadašnji saigrači.

Tokom tradicionalnog pozdravljanja fudbalera na startu utakmice, Hakan Čalhanoglu je prošao pored Tea Ernandeza kao pored "turskog groblja", pošto nije želio da mu pruži ruku. Rukovao se sa svim igračima Milana, međutim Francuz mu se zamjerio ljetos zbog burne i neprimjerene proslave "rosonera" tokom koje je skandirao ružne stvari Čalhanogluu i držao pogrdan transparent, sve uz nagovor švedskog napadača i kolovođe Zlatana Ibrahimovića.

Očigledno da Čalhanoglu nije mogao tek tako da pređe preko ovih riječi, tako da je potpuno "iskulirao" Ernandeza koga je potom povukao za duks i nešto mu dobacio, ali nije došlo do većeg sukoba.

Ernandez je inače u junu kažnjen sa 4.000 evra zbog uvredljivog skandiranja na račun Čalhanoglua (uz još Krunića, Tonalija i Manjana), međutim lpak je lijevi bek reprezentacije Francuske najviše iznervirao Turčina. Tako su njih dvojica i tokom meča imala nekoliko žustrijih duela, ali situacija nije eskalirala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC