• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte reakciju Mbapea zbog pitanja novinara: Razmaženoj zvijezdi je to ispod časti

Autor Haris Krhalić

Kilijan Mbape je omalovažio jednog francuskog novinara zbog konstatacije da bi na utakmice mogao da putuje po prirodnu okolinu zdravijim vozom umjesto avionom, ali je zvijezdi PSŽ-a sama pomisao na to bila smiješna.

 U PSŽ-u ne žele da putuju vozom Izvor: Reddit/MakeTheSwitch/Printscreen

Fudbaleri Pari Sen Žermena u utorak igraju prvi meč u novoj sezoni Lige šampiona protiv Juventusa, a dan pred utakmicu zvijezda tima Kilijan Mbape i trener Krištof Galtije našli su se na udaru kritika francuske javnosti!

Razlog za to je što su se članovi PSŽ-a smijali, a potom i svojim odgovorom ismijavali pitanje hoće li njihova ekipa putovanja na utakmice umjesto avionom ubuduće obavljati vozom.

Bogati klub iz Pariza je nedavno na ne tako daleko gostovanje Nantu otputovao avionom, što je izazvalo dosta rasprava u Francuskoj. Navodi se da bi i oni mogli da svojim aktivnostima doprinesu smanjenju globalnog zagrijavanja tako što bi putovali brzim vozom "Te-že-ve" (TGV).

Pitanje na tu temu bilo je postavljeno na konferenciji za medije pred utakmicu PSŽ-a i Juventusa u Ligi šampiona, a Mbape je odmah prasnuo u smijeh. I odgovor trener Galtijea bio je ismijavajućeg karaktera.

"I mislio sam da ćete to pitati. Da budem skroz iskren, jutros smo razgovarali sa firmom koja organizuje naša putovanja. Htjeli smo da vidimo možemo li tamo da stignemo jedrenjem na kopnu", rekao je Galtije. Za to vrijeme, Mbape je odbio da odgovori na pitanje o korišćenju privatnih aviona za putovanja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC