• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba! Dejana Stankovića hitno zvao Inter: Postavili ultimatum, hoće doskorašnjeg šefa Zvezde!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dejan Stanković je navodno na meti Intera koji razmišlja da promijeni trenera.

 Inter želi Dejana Stankovića Izvor: MN PRESS

Inter nije na najbolji način počeo novu sezonu pošto je pretrpio tri poraza u derbijima (Lacio, Milan i Barselona), pa je zbog toga rukovodstvo održalo hitan sastanak na kome je Simoneu Inzagiju predočeno da je "na tankom ledu". Takođe, saopštili su mu i da su naredne tri utakmice pred njim (Torino, Plzenj i Udineze) ključne i da od rezultata zavisi da li će zadržati posao, postavljajući mu tako praktično ultimatum.

Ako ga ne ispuni - već imaju rješenje. Italijanski list "Tutosport" prenosi da su već u kontaktu sa Dejanom Stankovićem koji bi mogao da zamijeni Inzagija ukoliko ne bude promjene raspoloženja u klubu do reprezentativne pauze...

Dobro je poznato da je Dejan Stanković igračka legenda Intera pošto je sa "nerazurima" osvojio sve što se može osvojiti, uključujući i triplu krunu 2010. godine. S obzirom na to da je trenutno bez kluba poslije ostavke u Crvenoj zvezdi, ne čudi što se spominje kao potencijalni trener Intera, pošto se u Italiji i te kako pratila njegova trenerska karijera i ranije su ga već kontaktirali Sampdorija i Udineze.

Za sada nema informacija da li je Stanković dao pozitivan odgovor Interu u prvom kontaktu, odnosno jedino pitanje koje se postavlja je da li je tajming dobar - pošto možda doskorašnji trener Zvezde želi odmor poslije skoro tri godine na Marakani.

Podsjetimo, Dejan Stanković je već radio u Interu u mlađim kategorijama, dok je bio i pomoćni trener Andrei Stramaćoniju, bivšem treneru "nerazura", tokom njegovog kratkog mandata u Udinezeu. Stanković je za Inter odigrao 326 utakmica i postigao 42 gola, a u ovom klubu je završio karijeru 2013. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC