• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posvađale se zvijezde Pari sen Žermena, umalo tuča... Nejmar i Mbape se ne trpe, a sad je tek proključalo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nije lako ni treneru Galtijeu koji mora da se nosi sa njima.

 Nejmar-i-Mbape-se-umalo-potukli. Izvor: Profimedia

Pari Sen Žermen je ovog ljeta odlučio da "razbije kasu" kako bi zadržao Kilijana Mbapea, a pored najvećeg ugovora u istoriji fudbala - dali su mu i šira ovlašćenja od onih koje treba da ima jedan fudbaler. Tako se već duže vrijeme spekuliše da zapravo Mbape vuče poteze o dolascima i naročito odlascima igrača, a navodno je u sukobu i sa nekim drugim zvijezdama tima, prije svih se priča o "ratu" sa Nejmarom.

Nezvanično, Nejmar i Mbape su se skoro potukli u avgustu nakon pobjede nad Monpeljeom (5:2), a povod svađe je penal koji je dosuđen za Parižane i odluka oko toga ko bi trebalo da ga izvede.

Prvi jedanaesterac na meču šutnuo je Mbape i promašio, da bi drugi udarac sa "kreča" bio dodijeljen Nejmaru, a Brazilac je pogodio i poslije meča nisu mogli nikako da se smire. Čak ni poslije mjesec dana "vatra" se nije ugasila, pa tako portal "Goal" piše da se to sve odražava na ekipu.

"Uprkos nedavnim razgovorima i sastanku cijelog tima, Nejmar još uvijek Mbapeu zamjera nepotrebnu dramu zbog penala i smatra da je Francuz kriv za sukob. Mbapeu smeta sve veći Nejmarov uticaj u svlačionici, dok Brazilac misli da je Mbape sebičan na terenu i van njega", navodi "Goal" i podsjeća na situacije koje su sve češće pred golom protivnika Pari sen Žermena, kada ne žele da dodaju jedan drugome.

Tako je Mbape potpuno "iskulirao" Nejmara u kontri protiv Juventusa, kada je odlučio da sam završi akciju u kojoj je lako mogao da asistira Brazilcu za lagani pogodak. Umjesto toga, promašio je.

"Nejmara je razljutilo što je Mbape prošle nedjelje išao prema golu Juventusa i promašio umjesto da je dodao njemu. Nejmar pazi da situacija ne eskalira u svlačionici, a Serhio Ramos je postao njegov čovjek od povjerenja. Obojica su poslušala trenera Kristofa Galtijea koji je rekao da se lijepo ponašaju pred kamerama".

Vidjećemo da li će ova svađa dvojice napadača Pari sen Žermena uticati na poteze koje će u prestonici Francuske vući od zime.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC