• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Udario" Mesija, a sad Nejmaru ne da loptu! Razmaženi Mbape pravi haos u timu, pogledajte šta je uradio! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kilijan Mbape igra samo za sebe i ne pada mu na pamet da nekog od saigrača uključi.

 Mbape-nece-da-doda-Nejmaru Izvor: Twitter/staconzy16/Screenshot

Pari Sen Žermen je savladao Juventus na startu Lige šampiona 2:1 (2:0), a trijumf je bio znatno lakši nego što to rezultat prikazuje. Imao je sve u svojim rukama PSŽ i trebalo je znatno ubjedljvije da slave, međutim ponovo je ego umiješao prste, pa su zbog toga fudbaleri "stare dame" sve do posljednjeg sudijskog zvižduka imali šansu da se vrate makar sa bodom u Torino, ali nisu uspjeli da iskoriste trzavice u domaćem sastavu...

Pobjedu je donio Kilijan Mbape, najskuplji igrač današnjice, golovima u petom i 22. minutu kada su mu asistirali Nejmar i Hakimi, a žarko je želio da dođe do het-trika zbog kog je potpuno ignorisao svoje saigrače.

To se najbolje vidjelo u 51. minutu kada je PSŽ preko Mesija krenuo u strašnu kontru. U idealnom trenutku je Argentinac "gurnuo" loptu u prostor za Mbapea, stuštio se brzonogi napadač ka golu Perina, međutim umjesto da na drugoj strani asistira potpuno samom Nejmaru za 3:0, odlučio je da sve sam završi.

Naravno, to se nije završilo golom, nego bijesom Nejmara koji nije mogao da vjeruje da mu saigrač u toj situaciji nije dodao loptu, čime su se samo produbile priče o tome koliko se zapravo njih dvojica ne podnose, a pamti se i da je "udario" Mesija.

Navijači na društvenim mrežama su se zbog toga posebno okomili na Mbapea, koji je vrlo sebičan, a Brazilac će shvatiti kakvu je šansu za gol propustio tek kada vidi usporeni snimak. Jedan ugao kamere možda najbolje govori koliko je Nejmar bio u savršenom položaju da "ćušne loptu" u gol, ali je to Mbape ignorisao.

Pogledajte samo koliko prostora ima Nejmar...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC