• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprema se bomba srpskog fudbala!? Pričalo se da će bivši reprezentativac u Partizan, a bliži je iznenađenju sezone

Autor Haris Krhalić

Adem Ljajić mogao bi sve da iznenadi odabirom narednog kluba.

 Adem Ljajić na meti Novog Pazara Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Bivši reprezentativac Srbije Adem Ljajić jedan je od od fudbalera koji su i dalje bez kluba, a kako se "pijaca" u većini zemalja već zatvorila ili se polako zatvara - trebalo bi uskoro očekivati da izabere novi klub. To bi na kraju krajeva mogao da bude i Novi Pazar, najprijatnije iznenađenje godine u Superligi, sa čijim fudbalerima trenira već neko vrijeme i sada je fotografisan čak i u klupskoj opremi što će samo "podgrijati priče".

Ljajić je već viđen u loži stadiona kraj Jošanice, dok sada i trenira sa prvim timom i održava formu, a s obzirom na ambicije kluba u ovoj sezoni - možda dođe i do dogovora sa najviđenijim fudbalerom iz Novog Pazara.

Ako ga bude "radio" lokalpatriotizam, Ljajić bi mogao da postane najveće pojačanje u istoriji Novog Pazara. Problem je što bi mu bilo potrebno neko vrijeme da dođe do optimalnog nivoa forme pošto je cijelu prethodnu sezonu presjedio na tribinama u Bešiktašu gdje je bio u svađi sa rukovodstvom i trenerom, a posljednji takmičarski meč odigrao je još u junu 2020. godine, prije nego što će prvi put "pokupiti" korona virus.

Ljajić je do kraja mjeseca proslaviti i 31. rođendan i jasno je da nije u cvijetu mladosti, sve manje može da bira klubove, ali je takođe i sve izvjesnije da mu se vrata inostranstva zatvaraju.


Prije nego što je počeo da trenira u Novom Pazaru govorkalo se i o interesovanju kluba u kome je fudbalski ponikao. Partizan pak nije našao zajednički jezik sa njim, pa ni javni pozivi Gordana Petrića nisu omekšali fudbalera koji je od 2008. do 2010. godine nosio crno-bijeli dres.

"Svi igrači su dobrodošli koji mogu da doprinesu. Nisam za dovođenje čisto da bi se dovelo. Ljajić je jedan od onih koji mogu da naprave razliku. Ipak, nije imao mnogo utakmica prošle sezone i, ako dođe, potrebno je da budemo strpljivi kako bi bio u staroj formi", rekao je prije nekoliko nedjelja Petrić, ali nije se od tada situacija pomjerila sa "mrtve tačke" i čini se da je Ljajić u ovom trenutku bliži Novom Pazaru.

Podsjetimo, Ljajić je u karijeri pored Partizana igrao za Fiorentinu, Inter, Romu, Torino i Bešiktaš.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC