• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smjena u Juventusu?! Vlahović dobija novog trenera! Alegri pred otkazom, neočekivano ime blizu Torina!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski fudbaler Dušan Vlahović mogao bi u narednim danima da dobije trenera koji će mnogo više cijeniti njegove kvalitete.

 Maks-Alegri-dobija-otkaz-u-Juventusu Izvor: Profimedia

Strašna kriza "drma" Juventus, italijanskog velikana koji trenutno ne može da se vrati na pobjednički kolosijek.

Ekipa Masimilijana Alegrija ima niz od četiri utakmice bez pobjede, odnosno samo jednu pobjedu na posljednjih sedam mečeva, pa je sasvim logično da se priča o promjenama unutar kluba. "Ne vjerujem da mi je mjesto ugroženo", rekao Alegri, a "Hoćete vi plaćati novog trenera?" direktor Mauricio Arivabene, ali izgleda da su te dvije rečenice bile samo maska...

Kako prenose italijanski mediji, "mediaset" je saznao da se Maksu stvarno priprema otkaz u Torinu! Po njihovim informacijama, Alegri je nakon podrške navijača na putu da izgubi i podršku klupskih struktura, što bi rezultatiralo promjenom na samom početku nove sezone. Već se zna i ime potencijalnog nasljednika, tvrde Italijani!

Prethodnih dana se na društvenim mrežama licitiralo velikim imenima poput Zinedina Zidana, Tomasa Tuhela, Maurisija Poketina, pa čak i Antonija Kontea, ali realnost je da tim iz Torina ne može toliko da plati. Alegri je skup, njegov odlazak iz kluba bio bi katastrofalan udarac za budžet, pa bi Juve morao da se okrene isplativom rješenju - tako je u prvi plan iskočio Roberto De Zerbi!

Nekadašnji trener Palerma, Beneventa, Sasuola i Šahtjora prethodnog ljeta odbio je ponudu Monce da se vrati u Seriju A, a prije nekoliko dana nije pristao da sjedne na klupu Bolonje. Zbog poštovanja prema Siniši Mihajloviću zahvalio se na ponudi, a sada bi to moglo višestruko da mu se vrati. Ugovor u Juventusu bio bi šansa karijere za inovativnog Italijana koji je na klupi Sasuola specifičnim stilom igre zaludio čitavu Evropu.

Pod njegovom komandom Juventus bi se "rastrčao" i dobio mnogo ofanzivnije obrise. Nema sumnje da bi De Zerbi iz korijena mijenjao stil igre, a to bi se svidjelo i igračima kluba iz Torina. Jasno je na početku nove sezone da se Dušan Vlahović ne koristi dovoljno, a Arkadijuš Milik i Anhel di Marija pokazali su šta misle o treneru kad su ga ogovarali nakon poraza od Benfike. Sada su na istoj strani navijači i fudbaleri Juventusa, a po informacijama italijanskih medija i u klubu razmišljao o Alegrijevom nasljedniku.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC