• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kompanija m:tel ponosni sponzor FS RS: Uvijek smo tu kad treba podržati sport!

Autor Dragan Šutvić

Predstavnicima medija se, nakon svečane akademije povodom 30 godina postojanja Fudbalskog saveza Republike Srpske, obratila Jelena Trivan, generalni direktor kompanije m:tel, koja je glavni sponzor FS RS.

 generalni direktor m:tela jelena trivan o fudbalskom savez republike srpske Izvor: Mondo/Slaven Petković

Na svečanoj akademiji povodom 30 godina Fudbalskog saveza Republike Srpske zaslužnim pojedincima i kolektivima uručene su plakete u znak zahvalnosti za pomoć FS RS.

Jedna je dodijeljena i kompaniji m:tel, koja je generalni sponzor FS RS, a iz ruku predsjednika Saveza Vice Zeljkovića primila ju je generalni direktor ove kompanije Jelena Trivan.

Možda će vas zanimati

"Za našu kompaniju fudbal je veoma značajan, iako izgleda kao sporedna stvar. Mi jesmo sponzori fudbalskog saveza, cijele lige, Fudbalski klub Borac nosi naše ime. Mi smo uvijek tu kad treba podržati sport, mislimo da je to važno jer sport može da bude ambasador jedne zemlje, onako kako je Dragan Stojković – Piksi to bio za Srbiju. Nadam se da ćemo našim ulaganjem stvoriti takve igrače u Republici Srpskoj. Danas je i dan Telekoma Srpske, ovo su dani kada se obilježava i Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, tako da mi je drago da sam bila u prilici da pokažemo da imamo kontinuitet i da podržavamo sve ono što su tekovine Republike Srpske", rekla je Trivan, otkrivši okupljenim novinarima da je vjenčana kuma selektora Srbije Dragana Stojkovića – Piksija, sa kojim, kako kaže, svakodnevno priča o predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kataru.

"Ja to njega pitam svaki dan! Imam priliku da razgovaram sa njim o tome i on nerado odgovara, ali znam da se Srbija sprema ozbiljno, puna optimizma, da osvjetla obraz i Srbije i Republike Srpske", istakla je Trivan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC