• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duško Tošić može da spasi OFK Beograd: Navijači velikana zovu bivšeg reprezentativca - klubu treba pomoć!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji srpski defnazivac počeo je da se bavi menadžerskim poslom nakon igračke karijere, a sada bi mogao da preuzme novu funkciju.

 Duško Tošić preuzima OFK Beograd Izvor: MN PRESS

Ponovo je OFK Beograd u veoma teškoj situaciji, a navijači koji ga bodre i u Srpskoj ligi grupa Beograd smatraju da je sada samo na korak od gašenja. Zato su neophodne korjenite promjene, a velikan jugoslovenskog fudbala morao bi da se okrene ljudima koji su ga kroz decenije stvarali.

Kao rješenje se, barem po ideji "Kluba prijatelja OFK Beograda", nameće Duško Tošić! Nekadašnji defanzivac plavo-bijelih, kasnije igrač Crvene zvezde, brojnih evropskih timova i reprezentativac Srbije, mogao bi da se vrati na mjesto sa kojeg je počeo karijeru i započne rekonstrukciju kluba čija je budućnost neizvjesna.

Ukoliko bi u narednom periodu došlo do realizacije ove ideje, Tošić bi imao priliku da na još jedan način testira svoje menadžerske sposobnosti. Nekadašnji fudbaler se poslije igračke karijere okrenuo poslu agenta i prati igrače širom Evrope, a sada bi dobio šansu i da rukovodi kompletnim klubom. Bio bi to veliki test za njega, a možda i početak povratka OFK Beograda na staze uspjeha.

Podsjećamo, Tošić je sa Karaburme otišao u Sošo, zatim je igrao za Verder, Portsmut, Kvins Park Rendžers, Crvenu zvezdu, Betis, Genčerbirligi, Bešiktaš, Gvangžu i Kasimpašu. Odigrao je i 26 mečeva za reprezentaciju Srbije, a penzionisao se 2021. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC