• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobijedio Atletiko, pa krvav došao kući! Atraktivna žena Realovog fudbalera imala samo jedno pitanje! (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Jedan od junaka Realove pobjede nad Atletikom donio kući dres natopljen krvlju.

 Igrač Reala donio dres natopljen krvlju Izvor: Instagram/minabonino/printscreen

Fudbaleri Reala savaldali su Atletiko (2:1) u gradskom derbiju, a ovaj meč su kao i inače obilježili fudbaleri Dijega Simeonea svojim grubim startovima. Poznato je da Atletiko iz Madrida, predvođen argentinskim stručnjakom, važi za "mesarsku" ekipu i da nikome nije ugodno da igra protiv njih, a to se potvrdilo i sinoć.

Jedna od žrtava borbenih igrača Atletika bio je urugvajski fudbaler Federiko Valverde, vezni igrač koji u posljednje vrijeme nosi Realovu igru na svojim leđima. Profilisao se u jednog od najbitnijih igrača tima, često igra i kao desno krilo, a golove postiže kao na traci. Zatresao je i mrežu "Jorgandžija", pa je možda baš zbog toga kući došao krvav!

Njegova izabranica Mina Bonino, inače strastvena ljubiteljka fudbala, "pohvalila" se na Instagramu dresom koji je Fede donio kući sa utakmice. Na njemu se vide tragovi krvi, a atraktivna izabranica Urugvajca imala je samo jedno pitanje - "Šta je ovo, da li dolaziš iz rata?". Ovako izgleda Mina Bonino:

Doduše, ne možemo reći da je Mina pretjerala. Dijego Simeone i njegovi fudbaleri svaku utakmicu shvataju kao rat, pa se u skladu sa tim i ponašaju. Poznati su po čvrstoj odbrani, ulasku u duele bez kompromisa i faulovima koji često izazivaju mnogo komentara na društvenim mrežama. Istina, u derbiju protiv Reala nisu bili toliko ratoborni. Žute kartone dobili su samo Reinildo i Koke, dok je rezervista Ermoso isključen u samom finišu susreta nakon što je za nekoliko minuta dva puta opomenut - drugi put možda i prestrogo. Pogledajte Valverdeov dres:

Izvor: Instagram/minabonino/printscreen

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC