• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatska ima Modrića, F4 Lige nacija "u džepu", ali jedno ne! "Smiješan sam sebi kad govorim o tome, potrošio sam se"

Autor Dragan Šutvić

U večeri važne pobjede hrvatske reprezentacije, selektoru Zlatku Daliću je jedno kvarilo lijepo rasploženje.

 zlatko dalić ljut zbog maksimira  Izvor: Fonet/AP/Darko Bandić

Reprezentacija Hrvatske ostvarila je važan trijumf u Ligi nacija jer je u četvrtak uveče na stadionu Maksimir u Zagrebu savladala Dansku 2:1, golovima Borne Sose u 49. minutu i Lovra Majera u 79.

Na taj način, aktuelni vicešampion svijeta je osigrao mjesto u Grupi A 1 Lige A u okviru Lige nacija i prvi je na tabeli pred posljednje kolo. To znači da će ekipi Zlatka Dalića u nedjelju, u posljednjem kolu, biti dovoljna pobjeda protiv Austrije u gostima za plasman na Fajnal-for, koji će biti održan narednog juna. Sa druge strane, u slučaju poraza u Beču, Hrvati će navijati da Danska ne pobijedi Francusku i ako se to ne dogodi, takođe će otići na završni turnir, zbog boljeg međusobnog skora.

U tako dobroj situaciji, a sve uoči Mundijala u Kataru u novembru, selektora viceprvaka sa Svjetskog prvenstva u Rusiji ipak muči jedno - to što "vatreni" i dalje igraju na oronulom Maksimiru u Zagrebu. O tome je otvoreno govorio poslije utakmice:

"Imamo sjajnu atmosferu, sjajan ambijent i to me veseli. Nismo dugo bili na Maksimiru, šteta što nemamo uslove. Niko ne igra ovako kao mi. Svjetski vicešampion nema svoj stadion. Potrošio sam se govoreći o tome, žao mi je zbog toga. Vaterpolisti su razvelslili ljude, vesele ih i fudbaleri, ali da niko ništa ne učini. Ne znam, smiješan sam sam sebi kad govorim o tome".

Predsjednik UEFA Aleksandar Čeferin nazvao je "Maksimir" sramotnim prije nekoliko dana.

"Čudo je kakve rezultate imate sa takvim stadionom", rekao je Slovenac.

Takođe, gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević rekao je ovog septembra da mu je neugodno zbog toga kako izgleda stadion u koji je, kako je naveo, "u 20 godina u stadion Maksimir ulupano 800 miliona kuna (oko 106 miliona evra). "Na tom mjestu bi trebalo srušiti ono što je izgrađeno i izgraditi novi stadion. Moramo sa Dinamom da nađemo zajednički jezik oko toga, rekao je on". Pogledajte kako izgleda dom Dinamo Zagreba i hrvatske reprezentacije i zašto je Zlatko Dalić ljut:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC