• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maksimir je sramota od stadiona! Predsjednik UEFA došao na Hvar, pa udario po Hrvatima: Čudo je kako imate rezultate!

Autor Haris Krhalić

Aleksandar Čeferin ostao je u šoku kada je vidio stadion zagrebačkog Dinama.

 Aleksandar Čeferin o Maksimiru Izvor: MN Press/Profimedia

Došao je predsjednik UEFA Aleksandar Čeferin u Hrvatsku, tamo je bio na Sportskim igrama mladih u Splitu, pa je ujedno obišao i neke druge gradove i stadione. Stigao je na Hvar, a onda je "opleo" po tamošnjim klubovima, tačnije po najpoznatijem - zagrebačkom Dinamu. Ostao je u šoku kada je vidio kako loše izgleda stadion.

Rekao je to javno, pred novinarima i pred prvim čovjekom FS Hrvatske Marijanom Kustićem. Želio je da svi to čuju i da probaju da počnu više da ulažu u infrastrukturu. Dinamo igra u Ligi šampiona, nalazi se u grupi sa Milanom, Salcburgom i Čelsijem, nedavno je srušio engleskog velikana, a Čeferin ističe da neke stvari moraju da se poprave što prije.

"Stadion Maksimir je sramotan, posebno kada je jedna tribina zatvorena. Čudo je kakve rezultate imate sa takvim stadionom. Mi, iz UEFA, dajemo svim fudbalskim savezima novac za infrastrukturu. Primjera radi u Sloveniji je 80 odsto sredstava za stadione došlo od nas. Imamo sredstva, ali Vlade, Savezi i lokalne zajednice moraju da daju doprinos", poručio je Čeferin, a prenose hrvatski mediji.

Za razliku od Zagreba, u Osijeku se gradi jedan od najmodernijih stadiona. Radovi bi mogli da budu završeni već krajem godine i napravljeni su veliki planovi. Ideja je pretvorena u delo, doduše ne u potpnosti, pošto su na kraju ipak odlučili da odustanu od đakuzija i saune za VIP goste.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC