• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi dobio šamar na treningu Argentine - isplivao snimak: O ovome bruji nacija, evo šta je saigrač rekao Leu! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Situacija između Lionela Mesija i Rodriga de Paula je zavrijedila pažnju argentinske javnosti zbog jednog zanimljivog detalja.

 mesi dobio šamar na treningu argentine  Izvor: YouTube/Dan1s/Printscreen

Reprezentacija Argentine priprema se za septembarske mečeve, u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u Kataru gdje će pokušati da stignu do treće titule prvaka svijeta. To će ujedno biti i realno poslednja prilika za Lionela Mesija da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje u prebogatoj karijeri.

Ali iz kampa Argentine isplivao je jedan snimak sa treninga, na kom je došlo do rasprave između Mesija i saigrača Rodriga de Paula, kada je ovaj drugi zvijezdi Pari Sen Žermena "pljusnuo šamar".

Jedan video snimak brzo je postao viralan u Argentini, a radilo se o susretu igrača Atletiko Madrida i Mesija. Kako prenosi "Mundo deportivo", Mesi je došao do De Paula i rekao mu nešto što se vezisti nije dopalo na pravi način. Odmah je reagovao i rekao mu "Jesi li glup, Leo?", nakon čega je udario Mesija po ruci koju je držao na licu.

Odmah se u sve umiješao i Leandro Paredes, koji je povukao De Paula i pomjerio ga od Mesija, ali ovaj trenutak je vrlo brzo dobio svoj pozitivan epilog. Sva trojica igrača su se na kraju nasmijala, pa je najvjerovatnije sve bila samo šala između reprezentativaca.

Mesi i Rodrigo de Paul su i prijatelji, a zvezda PSŽ-a mu je pomogla savetima kada je De Paul bio medijski eksponiran zbog veze s Tini Stosel. Evo kako je izgledala situacija na treningu reprezentacije Argentine:

Mesi i De Paul
Izvor: YouTube/Dan1s

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC