• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Lazetić odbio da napusti "San Siro": Probaće da se dokaže u Milanu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Lazetić imao je brojne ponude da napusti Milan ovog ljeta se odlučio da ostane na "San Siru" i pokuša da se dokaže u timu Stefano Piolija.

 Marko Lazetić odbio da napusti Milan - probaće da se dokaže na San Siru Izvor: Profimedia / Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images

Osamnaestogodišnji napadač je u januaru stigao na "San Siro" iz beogradskih crveno-bijelih za sumu od četiri miliona evra, ali je uspio da upiše samo jedan nastup u dresu "rosonera".

Najviše vremena proveo je u mlađim selekcijama Milana, a prema tvrdnjama italijanskih medija, nije želio da ovog ljeta napusti klub sa "San Sira" uprkos ponudama Specije, Kaljarija, holandskih i francuskih klubova.

Planira da se dokaže u seniorskom timu Stefana Piolija, a priliku bi mogao da dobije zahvaljujući povredama Ante Rebića, Divoka Origija i Zlatana Ibrahimovića s obzirom da je osim Olivijea Žirua, trenutno jedini centarfor.

Sjedio je na klupi u posljednjem porazu od Napolija (1:2), ali bi uskoro mogao da zabilježi još poneki nastup u crno-crvenom dresu aktuelnog šampiona Italije u Seriji A.

Ali, ne u Ligi šampiona, gdje nije uvršten na spisak igrača, ali je jedan od najboljih u omladinskom elitnom takmičenju Evrope. Nedavno je bio strijelac u pobjedi nad zagrebačkim Dinamom (3:0).

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC