• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalerova izbočina na vratu je zgrozila svijet: Snimili ga na utakmici, a on zbog toga ne ide na Mundijal?

Autor Dragan Šutvić

Reprezentativac Ekvadora Alan Franko mogao bi da propusti Svjetsko prvenstvo u Kataru.

 fudbaler ekvadora propušta mundijal zbog izbočine na vratu Izvor: Twitter/@Ecuasimpsons/YouTube/DE TODO UN FUTBOL/Printscreen

Bila je to sasvim obična prijateljska utakmica Saudijske Arabije i Ekvadora, a jedan detalj prije početka utakmica zgrozio je brojne navijače. Dok su bile intonirane himne, u krupnom kadru našao se Alan Franko, a svi su istog trenutka primijetili da ima veliku izbočinu na vratu!

Ovaj ne baš na oko prijatan prizor je mnoge uznemirio, a ubrzo nakon meča stigle su i informacije da ovaj reprezentativac Ekvadora zbog toga neće ići na Svjetsko prvenstvo u Katar!

Alan Franko se našao u centru pažnje fudbalske javnosti, ali ne zbog dobrih igara, već izbočine na vratu. Ovaj 24-godišnjak je mnoge zabrinuo svojim izgledom, a nekoliko dana ranije, na utakmici u klupskom fudbalu, njegova izbočina nije bila tako upadljiva.

Kada je Franko poslije 23 minuta igre morao da napusti meč protiv Saudijske Arabije, mnogi su se zabrinuli da je upravo pomenuti detalj bio razlog. Istina je bila drugačija - Franko je doživio povredu mišića noge i morao je da napusti igru, a ta povreda nema nikakve veze sa njegovom izbočinom na vratu.

Ipak, nakon što je meč Ekvadora završen rezultatom 0:0, oglasila se i Fudbalska federacija Ekvadora, koja je objavila da će Franko zbog izbočine na vratu morati da bude operisan. Potvrdili su da se radi o benignom limfnom čvoru koji nije zarazan i koji je počeo da se razvija prije dva mjeseca. Zbog njega će Franko morati na operaciju, usljed koje će vrlo moguće morati da propusti nastup na Mundijalu u Kataru. Kako su ostala manje od dva mjeseca, ovaj fudbaler će morati da se nada brzom oporavku i povratku na teren u što kraćem roku.

Alan Franko
Izvor: YouTube/ DE TODO UN FUTBOL

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC