• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adem Ljajić otišao kod Pirla: Nije igrao godinu i po dana, a dobio je poseban ugovor!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji reprezentativac Srbije je potpisao ugovor sa turskim prvoligašem, ali će on stupiti na snagu tek od 1. januara 2023. godine.

 Adem-Ljajic-presao-u-Karagumruk-Andree-Pirla Izvor: Profimedia/Depo Photos/ABACA/MN Press

Pominjalo se proteklog ljeta da bi Adem Ljajić mogao da se vrati u Partizan, da ga crno-bijeli prate i da razmatraju opciju da dovedu donedavnog igrača Bešiktaša. Ali čitava tri mjeseca nakon raskida ugovora sa velikanom iz Istanbula, nekadašnji reprezentativac Srbije našao je novi klub.

I neće se seliti daleko, pošto Ljajić ostaje u Turskoj, imajući u vidu da je potpisao za Fatih Karagumruk, klub koji sa klupe predvodi legendarni Andrea Pirlo!

Ljajić je sa Karagumrukom potpisao ugovor na godinu i po dana i biće aktiviran od januara 2023. godine. To znači da će nekadašnji igrač Intera, Rome, Torina i Fiorentine imati vremena da se pripremi i vrati u nekadašnju formu.

On je posljednje tri godine bio igrač Bešiktaša, ali tamo nije opravdao očekivanja. Klub iz Istanbula je dugo pokušavao da ga se riješi zbog njegovih visokih primanja, ali u tome nikako nisu uspijevali. Ljajić je odradio svoj ugovor do kraja, ali nije upisao nijedan nastup za Bešiktaš još od maja 2021. godine.

Tada je odigrao posljednju takmičarsku utakmicu, pa je jasno da će Ljajić ostati na duže od godinu i po dana bez ijednog meča u nogama. Ovaj sada 30-godišnji ofanzivac će pokušati da oživi karijeru u Karagumruku, nakon što njegovog povratka u Partizan nije bilo ništa. Karagumruk je trenutno 13. tim turske Superlige sa šest bodova iz prvih šest mečeva.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC